reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

To teraz nie masz wyjścia - musisz więcej odpoczywać. Młodzież spora - u nas było tyle 3 tyg.później (tylko u nas mikrus). Nie ma co wyrokować tygodnia porodu, nie takie przypadki tu były, co do terminu donosiły 😉🙈, chociaż jak Twoje wcześniejsze tak na początku 9 mca to pewnie będzie wcześniej. GBS - wcześnie, to nie po 35 tc się robi?
Tak od 35tc Gbs, ale powiedział że koronawirus szaleje i nigdy nie wiadomo czy będę mieć kolejną wizytę (14.09). Dziecko w normie wagowej na ten tydzień.

reklama
Gosia903488, olka100993
Jestem na nospie i zobaczę czy się uspokoi skoro nie wzięłam tabletek. Już jest mi lzej wstać do toalety🙂 Do szpitala może pojadę wieczorem, boję się że będę musiała znowu tam zostać 😐

Tatuażu nie mam więc nie mogę porównać, ale że się szybciej poznierałaś to gratuluję😜
Tutaj jedak człowiek sam sobie ten ból zadaje, więc można zrobić modyfikację, przerwać i wrócić. A poród to poród - nie do końca kobieta sama sobie ten ból chce zadawać, na pewno nie przerwiesz i nie wrócisz 🙈.

Gosia903488, olka100993
Jestem na nospie i zobaczę czy się uspokoi skoro nie wzięłam tabletek. Już jest mi lzej wstać do toalety🙂 Do szpitala może pojadę wieczorem, boję się że będę musiała znowu tam zostać 😐
Nawet jak bedziesz musiała zostać, to dla dobra Maluszka, chociaż tak jak pisze Bananka teraz przez koronę nie chcą tak chętnie zostawiać na oddziale.
Będzie dobrze 😙

Gosia903488, olka100993
Nawet jak bedziesz musiała zostać, to dla dobra Maluszka, chociaż tak jak pisze Bananka teraz przez koronę nie chcą tak chętnie zostawiać na oddziale.
Będzie dobrze 😙

Gosia903488, olka100993
Ja wogole nie biorę nospy.. lekarz nic mi nie mówił, żebym brała regularnie, kazał tylko mieć w pobliżu i zażyć gdybym miała jakieś bóle brzucha.
Ale próbuj też na własną rękę powoli eliminować, może akurat ci się poprawi ;)

Będzie dobrze 😙
Musi być dobrze😊 zaczęłam dopiero 29 tydzień, moja gin chce żeby się udało chociaż do 32 donosić. Zostały niecale 3 tyg, mój partner pociesza, że wyleże jak każda i w 39 będę już chciała urodzić😅

reklama
Ja wogole nie biorę nospy.. lekarz nic mi nie mówił, żebym brała regularnie, kazał tylko mieć w pobliżu i zażyć gdybym miała jakieś bóle brzucha.
Ale próbuj też na własną rękę powoli eliminować, może akurat ci się poprawi ;)
Ja miałam regularnie po szpitalu przez 5dni, a tak mam właśnie brać kiedy poczuje, że brzuch twardnieje zbyt często lub jak mam bóle

Do góry