natala.bece
Fanka BB :)
Tak, w 8 tygodniu. Bardzo na siebie uważałam i złapaliśmy od sąsiadówI też w ciąży? To jakiś dramat![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tak, w 8 tygodniu. Bardzo na siebie uważałam i złapaliśmy od sąsiadówI też w ciąży? To jakiś dramat![]()
To ja też jestem z tychRozumiem, że też miałaś udanego sylwestra?![]()
U mnie już prawie wsio, rzeczy na allegro przetrzymuję w koszyku lub w obserwowanych i sukcesywnie kupuję. Teście już krzywo patrzą, jak kolejny kurier z paczką przychodziJa tez jeszcze nic nie mam, po Ksawerym
mam sporo rzeczy ale teraz ma zupełnie inny plan ubraniowy i łóżeczkowyna razie wszystkie linki co mi się podoba i chce kupić zapisuje na telefonie, może teraz od tej wizyty zacznę już kupować ale ciagle jakoś się boje… Maz ma ogarnąć pokój dla małego, mebelki i dodatki mam już wybrane
![]()
Tak, w 8 tygodniu. Bardzo na siebie uważałam i złapaliśmy od sąsiadówCałkiem lekko przeszliśmy z mężem, ale już 4 tygodnie po pojawił się mega uporczywy kaszel i chwile później szyjka poleciała
![]()
Kochana, u mnie niepowściągliwe wymioty do 20tygodnia były. A w pierwszej ciąży do samego porodu. Mój organizm jest chyba antyciążowyTo ja też jestem z tych
Wszystkie dziewczyny jesteście takie dzielne w tym leżeniunade mną też wisiało takie widmo, ale na szczęście okazało się, że to fałszywy alarm i młody wcale nie pakuję walizek
podziwiam Was bardzo, ja oszalałabym po kilku dniach... Leżałam tygodniami, kiedy męczyły mnie wymioty, to była katorga.
U mnie już prawie wsio, rzeczy na allegro przetrzymuję w koszyku lub w obserwowanych i sukcesywnie kupuję. Teście już krzywo patrzą, jak kolejny kurier z paczką przychodziZ większych rzeczy do kupienia został już tylko wózek, z mniejszych wyposażenie łóżeczka, koszule do karmienia. Reszta ogarnięta, mam nadzieję
![]()
To ja miałam podobnieU mnie szyjka poleciała zaraz po kwarantannie. Przeszliśmy bardzo skąpoobjawowo. Ja pierwszego dnia miałam podwyższoną temperaturę, a potem na 4 dni straciłam węch i smak
W naszym przypadku mogło to być przyczyną tej niewydolności. Ja to wgl się mega stresowałam w czasie covida. Wszyscy w domu byliśmy chorzy. W tej chorobie to często więcej strachu jak objawów. Lekarz na IP mówił, że długotrwały stres też może się przyczynić do problemów z szyjkąTo ja miałam podobnieA potem nagle ten cholerny kaszel.
Ja też do 20Kochana, u mnie niepowściągliwe wymioty do 20tygodnia były. A w pierwszej ciąży do samego porodu. Mój organizm jest chyba antyciążowy![]()