aniawos
Fanka BB :)
magda co do witamin, to ja przestałam brać..i tak wezmę z doskoku raz w tyg..ide teraz do nowego gina to sie spytam czy mam brac czy nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widzisz a moja ginka, pomimo ze mam dobre wyniki jak na razie dala mi zestaw witamin z kwasem foliowym i jak zapytalam jak dlugo mam to brac, to powiedziala ze do konca ciazy. Co lekarz to opinia i badz tu madrym.No własnie ja to mam mętlik bo jedni mówią żeby stosowac profilaktycznie bo może to załagodzic lub zmniejszyc a zdrugiej strony własnie może to nic nie dac.Ech
Tak ostatnio np miałam zatarg co do stosowania kwasu foliowego i witamin przez cała ciąże.Bo mi lekarz pwoiedział że jesli wyniki sa dobre to nie ma potrzeby faszerowac sie witaminami a szwagierka z teściowa na mnie naskoczyły że trzeba by uniknąć niepotrzebnych wad.i az mnie krew zalewala że maja mi czelnośc narzucac że słucham "niekomepentnego"lekarza bo one wiedza inaczej
Oooo a to milo wiedziec. Kupie sobie w takim razie bo wlasnie na twarzy mam najwiekszy problembluetooth a widzisz mi na pękające naczynka na pyszczku i wiecznie czerwone pultynki pomaga seria avene..skończyły się czerwone poliki, których tak nienawidziłam..
Rozstepy moga wyjść nawet tuz przed porodem i bywa tak że nawet najlepszy rem temu nie zapobiegnie.Więc jesli wam sie tak by przytrafiło to sie nie załamujcie że krem był zły i nie pomógł.Ja przy pierwszej ciąży stosowałam Fissan i niestety nie zapobiegł on rozstepom.Ale ja tylko chce tak was na to przygotowac że tak się może stac przy stosowaniu kremów.