reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brak apetytu 10 tydzień ciąży

reklama
To jest kwestia indywidualna.
Inna kwestia jak jesz i czy dużo jesz? Bo jak nie dasz rady w siebie nic wciskać, to polecam udać się do lekarza. Być może pomogą Ci tabletki na mdłości .

W czwartym miesiącu. Ale dni, że nie chciało mi się jeść, zdarzały mi się do końca ciąży.
W tej ciąży mam śmiesznie, bo nie mogę jeść ogórków. W pierwszym trymestrze miałam mdłości na sam zapach ogórka. Później mi przeszło, więc jakoś w 6 miesiącu zjadłam kanapkę z ogórkiem. Mdłości nie czułam, ale od razu zwróciłam. Nie wierzyłam, że to ogórek, to następnego dnia znów zrobiłam sobie kanapkę z ogórkiem. I znów - zero mdłości, ale w połowie kanapki zwróciłam 🤦‍♀️ ciekawe, czy dziecko będzie lubiło ogórki.

Do góry