Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wszystko zależy od tego kiedy była owulacja bo beta w organizmie wytwarza się podobnie u każdego. Widocznie twojej siostrze przesunęła się owulacja i tym samym termin miesiączki.Badałam tarczyce i wszystko ok. Słyszałam, że niektórym kobietom późno wychodzą testy. Tak na przykład mojej siostrze niedawno 2 krecha wyszła dopiero 2 tyg po terminie @. Teraz ma piękną i zdrową córeczkę. Także chyba wszystko zależy od organizmu. Nie wiem. Może powtórzę jeszcze test. No chyba, że pojawi się @
Zrób betę. Będziesz wiedzieć na 100%.Mam w domu jeszcze 2 testy, wiec znając mój niecierpliwy temperament pewnie wykonam jeowulacje chyba mam, lecz właśnie nie wiem czy w każdym cyklu. W zeszłym cyklu byłam u gina i widziała "jajeczko" na usg. Zobaczymy... najgorsze jest to, że człowiek chciałby juz wiedzieć
Mam w domu jeszcze 2 testy, wiec znając mój niecierpliwy temperament pewnie wykonam jeowulacje chyba mam, lecz właśnie nie wiem czy w każdym cyklu. W zeszłym cyklu byłam u gina i widziała "jajeczko" na usg. Zobaczymy... najgorsze jest to, że człowiek chciałby juz wiedzieć
Badałam tarczyce i wszystko ok. Słyszałam, że niektórym kobietom późno wychodzą testy. Tak na przykład mojej siostrze niedawno 2 krecha wyszła dopiero 2 tyg po terminie @. Teraz ma piękną i zdrową córeczkę. Także chyba wszystko zależy od organizmu. Nie wiem. Może powtórzę jeszcze test. No chyba, że pojawi się @
Jeśli chcesz być pewna, to leć na betę.Badałam tarczyce i wszystko ok. Słyszałam, że niektórym kobietom późno wychodzą testy. Tak na przykład mojej siostrze niedawno 2 krecha wyszła dopiero 2 tyg po terminie @. Teraz ma piękną i zdrową córeczkę. Także chyba wszystko zależy od organizmu. Nie wiem. Może powtórzę jeszcze test. No chyba, że pojawi się @
Poważnie pisałam. Nie mam też powodu by kłamać. Rozmawiałam z lekarką i od niej wiem, ze niektóre kobiety późno mają ten hormon w krwi czy moczu. Z samego życia też mam tego minimum 2 przykłady. Ale fakt faktem - beta z krwi jest dokładniejsza. Dziękuję Ci za odpowiedz i pozdrawiam serdecznieJeśli chcesz być pewna, to leć na betę.
Dziwne, ze wyszła 2 tyogdnie po terminie, bo to, co bada test to poziom stężenia bety hcg, a start jej uwalniania jest wtedy, kiedy zagnieździ się zarodek ( chyba od około 6 do nawet 12 dni po zapłodnieniu, czy jakoś tak). Jeśli masz np. 13 dzień po owulacji, a zagnieżdzenie było dzień lub dwa wcześniej, to będziesz miała niższą wartość bety, niż ktoś, kto miał zagnieżdzenie 6 dpo.
Testy mają różną czułość, i nie zawsze wykryją bardzo wczesną ciążę. Ale nie wyjdaje mi się, aby było prawdopodobne, aby test wykrył ciążę dopiero miesiąc po owulacji.
Bo mają później owulację. W Twojej sytuacji możesz nasikać na 100 testów ciążowych i niczego to nie zmieni.Poważnie pisałam. Nie mam też powodu by kłamać. Rozmawiałam z lekarką i od niej wiem, ze niektóre kobiety późno mają ten hormon w krwi czy moczu. Z samego życia też mam tego minimum 2 przykłady. Ale fakt faktem - beta z krwi jest dokładniejsza. Dziękuję Ci za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie