reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brak objawów ciąży

Marusia621

Zaciekawiona BB
Witam jestem w 9tygodniu w ciąży i czuję się bardzo dobrze nie mam żadnych objawów, byłam u lekarza i ciążą rozwija się jak do tej pory prawidło, martwię się bo nic mi nie jest żadnych mdłości ani bóli brzucha.wcześniej urodziłam dwie córki i miałam objawy ciąży wymioty bóle brzucha itd.,trzy razy poroniłam i brak było objawów!Czy ktoś miał podobnie i było wszystko w porządku z dzidzia?

reklama
Zupełnie tak jak u mnie zero objawów jestem prawie w 14 tygodniu i od początku ciąży nic mi nie dolega, zupełnie rozumiem że się denerwujesz miałam to samo ale dałam na luz nawet piersi dotykałam czy bolą a jak nie czułam ich wrażliwości to panika 😁
U mnie jedyny objaw ciąży to brak okresu.

Zupełnie tak jak u mnie zero objawów jestem prawie w 14 tygodniu i od początku ciąży nic mi nie dolega, zupełnie rozumiem że się denerwujesz miałam to samo ale dałam na luz nawet piersi dotykałam czy bolą a jak nie czułam ich wrażliwości to panika 😁
U mnie jedyny objaw ciąży to brak okresu.
Dzięki za odpowiedź ,u mnie to samo, pozdrawiam

U mnie objawy (ból piersi i poza tym tyle) przeszły w 8 tygodniu i potem już nie wróciły. Już najgorsze scenariusze miałam w głowie, a ciąża rozwijała się prawidłowo. Na to nie ma reguły - może nie być objawów, a ciąża będzie rozwijać się prawidłowo, a mogą być objawy i może być coś nie tak. Objawy nie są gwarancją, że wszystko jest dobrze. To, że nie ma objawów to tylko dla Ciebie lepiej.

Witam jestem w 9tygodniu w ciąży i czuję się bardzo dobrze nie mam żadnych objawów, byłam u lekarza i ciążą rozwija się jak do tej pory prawidło, martwię się bo nic mi nie jest żadnych mdłości ani bóli brzucha.wcześniej urodziłam dwie córki i miałam objawy ciąży wymioty bóle brzucha itd.,trzy razy poroniłam i brak było objawów!Czy ktoś miał podobnie i było wszystko w porządku z dzidzia?
Nic się nie martw należysz do grona szczęśliwych które czują się wspaniale :)

Do góry