agnieszka.m
Zaciekawiona BB
najlepiej zrobic bete i iść do ginekologa w takiej sytuacji nie ma co dumać w domu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Stosunek przerywany to nie antykoncepcja, ilu dniowe masz cykle ? Jak bym na bete poszlaHalooo ja także mam problem
Dzisiaj mija 53 dzień cyklu a miesiączki nie ma ...
Współżyje z chłopakiem ale stosunek przerywany ...
Robiłam test w 40 dniu cyklu ale wyszedł negatywnie ...
Co mam zrobić?
Proszę o jakąś odpowiedź
Dziękuje i pozdrawiam![]()
Halooo ja także mam problem
Co mam zrobić?
Proszę o jakąś odpowiedź
Cykle mam nieregularne od 28 do 39 dniStosunek przerywany to ŻADNA ANTYKONCEPCJA.
Oznacz betę, jesli nic nie wyjdzie - wizyta u ginekologa.
Cykle mam nieregularne od 28 do 39 dni, w 2016 roku miałam cykl 69 dniowy jak byłam u lekarza powiedział że to hormony ponieważ jestem młoda ( 17 lat miałam), jeden test już zrobiłam czy może się on mylić? Może zrobiłam go za wcześnie?
Jejku, tyle czasu minęło i nie zdecydowałaś się pójść do lekarza nawet po negatywnym teście?Halooo ja także mam problem
Co mam zrobić?
Proszę o jakąś odpowiedź
Przecież dziewczyny piszą prawdę, co innego miałyby zrobić? Nie wywróżą autorce czy jest w ciąży czy nie.Może ona powtórzyć test, sprawdzić betę lub iść do lekarza Nie ma tu innej opcji. To, że została poinformowana o tym co powinna zrobić to jest zawiść? To co nie byłoby zawiścią, gdyby zaczęły gratulować ciąży czy zaczęły zapewniać że w niej nie jest, bo nie wiem?Jak czytam komentarze niektórych Pań to nie dość ze specjalistki to taka arogancja wypływa z tych komenatrzy ze ręce opadaja, dziewczyny pisza bo maja dylemat, klopot chca sie poradzic a tu taka zawiść![]()
Troche nie na temat ale.Nie moglam sie powstrzymać.
Widocznie powinny postawić autorce z uśmiechem na twarzy diagnozę. Najlepiej taka, że pomimo opóźnienia okresu wszystko jest w porządku. Bo jak piszesz, że mogą to być jakieś choroby to straszysz i jesteś aroganckaPrzecież dziewczyny piszą prawdę, co innego miałyby zrobić? Nie wywróżą autorce czy jest w ciąży czy nie.Może ona powtórzyć test, sprawdzić betę lub iść do lekarza Nie ma tu innej opcji. To, że została poinformowana o tym co powinna zrobić to jest zawiść? To co nie byłoby zawiścią, gdyby zaczęły gratulować ciąży czy zaczęły zapewniać że w niej nie jest, bo nie wiem?