• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brak okresu po porodzie

Dziewczyny, kiedy pojawiła się u Was pierwsza miesiączka po porodzie ? Urodziłam 3 miesiące temu, piersią karmiłam tylko ok. 2 tygodni a okresu nadal nie mam. Na wizycie u ginekologa po połogu pani doktor mówiła że mogę jeszcze poczekać na okres bo śluzówka cienka ale aż tyle czasu?

reklama
Dziewczyny, kiedy pojawiła się u Was pierwsza miesiączka po porodzie ? Urodziłam 3 miesiące temu, piersią karmiłam tylko ok. 2 tygodni a okresu nadal nie mam. Na wizycie u ginekologa po połogu pani doktor mówiła że mogę jeszcze poczekać na okres bo śluzówka cienka ale aż tyle czasu?
Ja miałam CC i karmiłam miesiąc piersią i po 12tyg równo dostałam okres

Powrót miesiączkowania po porodzie to bardzo indywidualna kwestia. Ja kp a okres wrócił 6tygodni po porodzie. Cieszyła bym się na twoim miejscu że jeszcze trochę spokoju mam [emoji6]

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry