• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brak owulacji

karolina21325

Zaciekawiona BB
Witam zaczęłam się z mężem starać o drugie dziecko ale kompletnie nie widzę dni płodnych! Ostanie dni płodne miałam 2 maja a tak nic cisza! Miesiączkuje regularnie co 31 dni. Ostatnia @ 17 sierpień. Od tygodnia piję zioła ojca Grzegorza Sroki. Czy ktoś może coś polecić albo czy któraś też tak miała i zaszła w ciążę jednak?

reklama
U lekarza byłam wszystko niby okej kazał czekać bo organizm kobiety lubi płatać figle. A mam teraz inne pytanie wczoraj robiłam test owulacyjny wyszedł negatywnie kreska t jaśniejszaa dzisiaj około 12 kreska wyszła mocniejsze to.co to oznacza że owulacja jest dzisiaj w tym momencie czy nastąpi za dzień lub dwa i czy jak dzisiaj w nocy będę się kochać z mężem czy to ma sens czy za późno ? Mąż wraca z pracy około 1/1:30??

U lekarza byłam wszystko niby okej kazał czekać bo organizm kobiety lubi płatać figle. A mam teraz inne pytanie wczoraj robiłam test owulacyjny wyszedł negatywnie kreska t jaśniejszaa dzisiaj około 12 kreska wyszła mocniejsze to.co to oznacza że owulacja jest dzisiaj w tym momencie czy nastąpi za dzień lub dwa i czy jak dzisiaj w nocy będę się kochać z mężem czy to ma sens czy za późno ? Mąż wraca z pracy około 1/1:30??
Z tego co się orientuję to owulacja dopiero będzie nawet do 48h. Także sens jak najbardziej jest

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry