frez.ja1987
Fanka BB :)
A robiłaś test? Może jesteś w ciąży? Albo może jakaś infekcja? Jakiś śluz występuje?Coś jest nie tak,zauważyłam przed chwilą brązowe plamienie .Bede się starała dostać do lekarza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A robiłaś test? Może jesteś w ciąży? Albo może jakaś infekcja? Jakiś śluz występuje?Coś jest nie tak,zauważyłam przed chwilą brązowe plamienie .Bede się starała dostać do lekarza.
13 dni temu skończyła mi się miesiączka. Beta HCG 3 dni przed była ujemnaA robiłaś test? Może jesteś w ciąży? Albo może jakaś infekcja? Jakiś śluz występuje?
Śluz jest lekko galaretowaty brązowy13 dni temu skończyła mi się miesiączka. Beta HCG 3 dni przed była ujemna
Śluz jest lekko galaretowaty brązowy
A rozciągliwy między palcami? Jeżeli przypomina białko jaja i się rozciąga to płodny, przy owulacji może być podbarwiony krwią (lekko różowa lub brązową). Testami się nie sugeruj, ja zaszłam przy negatywnych testach owulacyjnych. Jeżeli jest lepki i nierozciągliwy to ja bym obstawiała infekcję. Wtedy koniecznie wizyta u lekarzaŚluz jest lekko galaretowaty brązowy
Nie jest właśnie rozciągliwy, jutro dzwonię do mojej ginekologA rozciągliwy między palcami? Jeżeli przypomina białko jaja i się rozciąga to płodny, przy owulacji może być podbarwiony krwią (lekko różowa lub brązową). Testami się nie sugeruj, ja zaszłam przy negatywnych testach owulacyjnych. Jeżeli jest lepki i nierozciągliwy to ja bym obstawiała infekcję. Wtedy koniecznie wizyta u lekarza![]()