Magda955
Aktywna w BB
Bardzo mi przykro.. miałam nadziejeWłaśnie czekam na przyjęcie do szpitala, będą wywoływać poronienie tabletkami, niestety czekają nas badania bo to drugie zatrzymanie ciąży na etapie 6 tygodnia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykro.. miałam nadziejeWłaśnie czekam na przyjęcie do szpitala, będą wywoływać poronienie tabletkami, niestety czekają nas badania bo to drugie zatrzymanie ciąży na etapie 6 tygodnia.
DziękujęBardzo mi przykro.. miałam nadziejetule❤moja pierwsza ciąża zatrzymała się tez w 6tc tylko u mnie wtedy serduszko się zatrzymało bo już biło. W następnej już było ok,urodziłam zdrowa córkę ,Tobie tez tego życzę. Trzymaj się
![]()
Cześć, bardzo współczuje. Byłam w takiej sytuacji w lipcu ale to był pierwszy raz i lekarz powiedział, że nie ma potrzeby wykonywania badań. Kazał się starać ale jak narazie nam nie wychodziDziękujęnajważniejsze to dotrzeć do przyczyny. U mnie w obydwu ciążach nie pokazało się serce. Doktor mówi że to nie przypadek i trzeba się porządnie przebadać.