Magda955
Aktywna w BB
Bardzo mi przykro.. miałam nadziejeWłaśnie czekam na przyjęcie do szpitala, będą wywoływać poronienie tabletkami, niestety czekają nas badania bo to drugie zatrzymanie ciąży na etapie 6 tygodnia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo mi przykro.. miałam nadziejeWłaśnie czekam na przyjęcie do szpitala, będą wywoływać poronienie tabletkami, niestety czekają nas badania bo to drugie zatrzymanie ciąży na etapie 6 tygodnia.
DziękujęBardzo mi przykro.. miałam nadziejetule❤moja pierwsza ciąża zatrzymała się tez w 6tc tylko u mnie wtedy serduszko się zatrzymało bo już biło. W następnej już było ok,urodziłam zdrowa córkę ,Tobie tez tego życzę. Trzymaj się
![]()
Cześć, bardzo współczuje. Byłam w takiej sytuacji w lipcu ale to był pierwszy raz i lekarz powiedział, że nie ma potrzeby wykonywania badań. Kazał się starać ale jak narazie nam nie wychodziDziękujęnajważniejsze to dotrzeć do przyczyny. U mnie w obydwu ciążach nie pokazało się serce. Doktor mówi że to nie przypadek i trzeba się porządnie przebadać.