Magda955
Aktywna w BB
Bardzo mi przykro.. miałam nadziejeWłaśnie czekam na przyjęcie do szpitala, będą wywoływać poronienie tabletkami, niestety czekają nas badania bo to drugie zatrzymanie ciąży na etapie 6 tygodnia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo mi przykro.. miałam nadziejeWłaśnie czekam na przyjęcie do szpitala, będą wywoływać poronienie tabletkami, niestety czekają nas badania bo to drugie zatrzymanie ciąży na etapie 6 tygodnia.
DziękujęBardzo mi przykro.. miałam nadziejetule❤moja pierwsza ciąża zatrzymała się tez w 6tc tylko u mnie wtedy serduszko się zatrzymało bo już biło. W następnej już było ok,urodziłam zdrowa córkę ,Tobie tez tego życzę. Trzymaj się
![]()
Cześć, bardzo współczuje. Byłam w takiej sytuacji w lipcu ale to był pierwszy raz i lekarz powiedział, że nie ma potrzeby wykonywania badań. Kazał się starać ale jak narazie nam nie wychodziDziękujęnajważniejsze to dotrzeć do przyczyny. U mnie w obydwu ciążach nie pokazało się serce. Doktor mówi że to nie przypadek i trzeba się porządnie przebadać.