reklama

Brak tętna zarodka

Właśnie czekam na przyjęcie do szpitala, będą wywoływać poronienie tabletkami, niestety czekają nas badania bo to drugie zatrzymanie ciąży na etapie 6 tygodnia.
Bardzo mi przykro.. miałam nadzieje 😢 tule❤️moja pierwsza ciąża zatrzymała się tez w 6tc tylko u mnie wtedy serduszko się zatrzymało bo już biło. W następnej już było ok,urodziłam zdrowa córkę ,Tobie tez tego życzę. Trzymaj się 😘

reklama
Bardzo mi przykro.. miałam nadzieje 😢 tule❤moja pierwsza ciąża zatrzymała się tez w 6tc tylko u mnie wtedy serduszko się zatrzymało bo już biło. W następnej już było ok,urodziłam zdrowa córkę ,Tobie tez tego życzę. Trzymaj się 😘
Dziękuję 🙂 najważniejsze to dotrzeć do przyczyny. U mnie w obydwu ciążach nie pokazało się serce. Doktor mówi że to nie przypadek i trzeba się porządnie przebadać.

Dziękuję 🙂 najważniejsze to dotrzeć do przyczyny. U mnie w obydwu ciążach nie pokazało się serce. Doktor mówi że to nie przypadek i trzeba się porządnie przebadać.
Cześć, bardzo współczuje. Byłam w takiej sytuacji w lipcu ale to był pierwszy raz i lekarz powiedział, że nie ma potrzeby wykonywania badań. Kazał się starać ale jak narazie nam nie wychodzi 😒 czy mogłabyś napisać jakie badania będziesz wykonywała? Chciałabym zrobić wszystko co w mojej mocy żeby to się nie powtórzyło chociaż to pewnie niemożliwe.

U mnie, 2 ciąże stracone z rzędu, 5-6 tydzień. Badań szczególnych nie robiłam, lekarz sprawdził przeciwciała antyfosfolipidowe, ale to tylko pro forma, bo poronienia były wczesne. Udało się zajść po raz 3, od początku biorę Duphaston i Acard. Zbadałam też TSH i włączony mam Euthyrox. Obecnie 27 tydzień :) życzę wam dziewczyny, żebyście wkrótce cieszyły się zdrową ciążą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry