młoda1994
Fanka BB :)
No ale co do ciąży to mierzenie temperatury pod pachą nic tam nie da.A bo nigdy jakoś nie mierzyłam w pochwie, bardziej z ciekawości mierze ta temp pod pachą niz dla jakiegoś wskaźnika
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ale co do ciąży to mierzenie temperatury pod pachą nic tam nie da.A bo nigdy jakoś nie mierzyłam w pochwie, bardziej z ciekawości mierze ta temp pod pachą niz dla jakiegoś wskaźnika
No tak to prawda. Byś musiała zacząć od nowego cyklu zacząć mierzyć tam na dole i sprawdzić jaka masz wejściowa temperaturę.Ale jeżeli teraz zmierzę w pochwie to to nic nie da bo nigdy nie mierzyłam i nie wiem jaka mama normalnie temp
Cały rok chodziłam do lekarza byłam na cło potem miałam drożność jajowodów sprawdzaną a jak chciałam zbadać hormony to ciągle mówił że nie ma potrzeby bo owulacja jestPoczytaj sobie o niedomodze lutealnej czyli niewydolnosci cialka zoltego.Zglosilabym sie z tym do gina,bo moze to byc tez powodem braku ciazy.Mozesz miec problemy z progesteronem,zeby to ustalic musisz miec zrobione badanie hormonow
Do @Lena9130
Chyba bym lekarza zmienila,co ma piernik do wiatraka ? Niedomoga progesteronu powoduje zmiany w endometrium a co za tym idzie problemy z zagniezdzeniem zarodka,brak ciazy czy poronienia .Cały rok chodziłam do lekarza byłam na cło potem miałam drożność jajowodów sprawdzaną a jak chciałam zbadać hormony to ciągle mówił że nie ma potrzeby bo owulacja jest
Nie wiem czym się sugerował lekarz. Po badaniu drożności myślałam że już na pewno się uda a tu 5 miesiąc i nadal nic . Myślałam że jak trochę odpuszczę wizyty u niego monitoring to też pomoże ale jak widać nic nie skutkuje[GROUP=][/GROUP]
Chyba bym lekarza zmienila,co ma piernik do wiatraka ? Niedomoga progesteronu powoduje zmiany w endometrium a co za tym idzie problemy z zagniezdzeniem zarodka,brak ciazy czy poronienia .
Sa jeszcze plamienia okoloowulacyjne,14-15 dc ,ale to tez swiadczy o hormonach.
Bez badania krwi to jak wrozenie ze szklanej kuli niestety.
Jesli masz to od miesiecy,powinnas to sprawdzic.Normalne to nie jest.Z drugiej strony mozna to szybko lekami wyregulowac.
Jak dlugo sie juz staracie?Nie wiem czym się sugerował lekarz. Po badaniu drożności myślałam że już na pewno się uda a tu 5 miesiąc i nadal nic . Myślałam że jak trochę odpuszczę wizyty u niego monitoring to też pomoże ale jak widać nic nie skutkuje
Dwa lataJak dlugo sie juz staracie?
To juz czas odwiedzic klinike in vitro,cos jest nie tak.Zapraszam na forum " Kto po in vitro".Jak dojrzejecie do tematu.Ci lekarze maja nieco inne spojrzenie na takie rzeczy i na pewno od razu zleca Wam wszystkie badania.Dwa lata