Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie miałam rozstępów na brzuszku, może dlatego , że miałam mały;-) No ale niestety coś za coś , mam rozstępy na piersiach i kilka na dolnej części pleckówA to mój brzuszek z dziś dziewczyny jak wy to robicie że nie macie rozstępów mi to wyskoczyły tak nagle nawet nie wiem kiedy a smarowałam sie oliwkami i balsamami:-(

mam uparciucha w brzuszku co wyjsc nie chce :-)Piękny, zgrabny i nie duży. Piękna figura tylko pozazdrościć
. Gratuluje kwitnąco wyglądasz.Bo może ten twój uparciuch jeszcze potrzebuje tego chodzącego inkubatora, ja tam uważam że niech siedzi jak mu jest dobrze. Na pewno nie może za długo, ale to takie brutalne wyciagać go na siłę.a to ja 2 dni po terminiemam uparciucha w brzuszku co wyjsc nie chce :-)
Piękny, zgrabny i nie duży. Piękna figura tylko pozazdrościć. Gratuluje kwitnąco wyglądasz.
Bo może ten twój uparciuch jeszcze potrzebuje tego chodzącego inkubatora, ja tam uważam że niech siedzi jak mu jest dobrze. Na pewno nie może za długo, ale to takie brutalne wyciagać go na siłę.

ale niestety w szpitalu powiedzieli że jeśli do 12 czerwca nic sie nie ruszy to mam sie zgłosic na wywołanie
no nic nie zrobie mam duzo sprzatac spacerowac i uprawiac seks to mała moze zechce wyjsc. wolalabym nie ingerowac w porod tą kroplowka, wole sprzątac :-):-):-)wiem wiem pewnie jej tam dobrzeale niestety w szpitalu powiedzieli że jeśli do 12 czerwca nic sie nie ruszy to mam sie zgłosic na wywołanie
no nic nie zrobie mam duzo sprzatac spacerowac i uprawiac seks to mała moze zechce wyjsc. wolalabym nie ingerowac w porod tą kroplowka, wole sprzątac :-):-):-)