Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No Saleminka w końcu widać brzuszek :-) ale super taki zgrabny Beata 26 fajny brzusio taki malutki ja mam taką piłke wielką Asiula 86 tak samo gdzie wam sie mieszczą te dzieciaczki ?? )
marika22 późno zaczął mi rosnąć brzuszek,a teraz to nadrabia bo i dzieciak intensywnie teraz rośnie,a czasami mam uczucie jakby miało mi go rozsadzić ;-) uczucie jakby MEGA wzdęcie. Już unikam kapust i fasoli by się nie dopieścić jeszcze prawdziwym wzdęciem,bo chyba bym pękła :-) no-spa nie pomaga,więc jak mam rozpieranie to leże i jakoś przychodzi ulga
to jest domek mojej niuni w 25 tygodniu i 4 dniu ... ostatnio tak jakby mi nie urosl no ale za to wyrazniejsze kopniaki od dzidziusia dziewczynki wy macie sliczne te brzuskzi ja tez chce juz taki duzy albo srednio duzy bo takim duzym to tez ciezko srednioduzy mi wystarczy