reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Brzuszki forumowiczek

ja słyszałam,że pierwsze dzidzie rodzą się po terminie.Wiele razy spotkałam się z takimi przypadkami :tak: Jak w marcu byłam u lekarza to w poczekalni siedziała dziewczyna-po terminie,a lekarka do niej "Jeszcze Pani nie urodziła" a była kilka dni po terminie,moja siostra też urodziła po terminie,dopiero 8 dni po terminie poszła rodzić ;-)
U mnie też będzie niewiadoma :rofl2: bo 25 marca wg usg TP 12.11 na wczorajszym usg 7.11 mały goni jak koń z tymi dniami, 25 marca odpowiadał 6w6d a wczoraj miał odpowiadać 10w6d a wg usg odpowiadał wielkosć na 11w4d i chyba dlatego te terminy często się nie sprawdzają,bo dzidzia w swoim czasie przychodzi na świat,a nie w żadnym innym :-)

reklama
saleminka wczoraj byłam na KTG skurczy mało..jutro jade na KTG zobaczymy co dalej....wiem własnie że dzidzie pierwsze rodzą siepo terminie a gdzie jej będzie lepiej jak nie u mamy w brzuszku z opcja all inclusive heheheh....ciepło,pożywienie full wypas....hiihhi...no czekam nadal:-)za tydzien mamy 4 rocznice slubu więc pewno prezencik będzie

A to zdjęcia mojego ślicznego brzuszka, w którym mam dwie dziewczynki:)
Jak byłam w pierwszej ciąży to nie miałam tak dużego brzuszka jak teraz a jak jechałam do porodu to nikt nie chciał ustąpić mi miejsca w autobusie:(

No no, gratuluję podwójnego szczęścia :-) A co do autobusów, to mam wrażenie, że panuje ogólna znieczulica ludzi...

nie mogę się doczekać, aż u mnie brzusio urośnie :-) Bo póki co to mam tylko swoje sadełko i maleństwa jeszcze nie widać "na wierzchu".

No no, gratuluję podwójnego szczęścia :-) A co do autobusów, to mam wrażenie, że panuje ogólna znieczulica ludzi...

nie mogę się doczekać, aż u mnie brzusio urośnie :-) Bo póki co to mam tylko swoje sadełko i maleństwa jeszcze nie widać "na wierzchu".

to tak jak ja ;-) ale ja jestem tydzień dalej niż Ty-jeśli chodzi o wielkosć dzidzi,dzisiaj mam koniec 1 trymestru
a tydzień ciąży wg om to już 13tydz i 2 dni -ah te długie cykle ;-)

U mnie za każdym razem jak jestem u gina, zmienia się data porodu i "wiek" ciąży. Po ostatniej wizycie powiedział mi, że jestem w 11 tc 4 dni. Pójdę 4 maja na USG to w końcu się dowiem co i jak :tak:

śliczne macie brzuszki dziewczyny :-) ja byłam dziś na usg i widziałam moje maleństwo już takie duże jest :-D i waży 535 gram ale lekarz nie chce mi powiedzieć kogo tam nosze :-(

Czuję się gruba a mój mężczyzna nie umie tego zrozumiec :-:)-(
Jestem w ciąży bliźniaczej u już wyglądam jak słonica ( jaki normalny facet chciałby patrzeć na taką kobietę?) Jeżeli facet ma kobiete w ciąży i umie o nią zadbać to musi być szczęściarą.
Mój przyszły mąż uważa, że jestem atrakcyjna, ale ja mu nie wierze. Czuję się gruba i stara! Jestem spod ryb a Mój Przyszły Mąż byk. Nie pasujemy do siebie ( ale twierdzi, że mnie bardzo kocha i chce się poświęcić dla rodziny bez względu na wszystko)Znamy się krótko, ale go kocham.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry