reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
troszke nie za malo masz latek jak na bobo??.....

Ja tez mialam 17 lat jak zaszlam w ciaze z pierwszym dzieckiem:tak:
I nie czulam ze jestem gorsza od innych,tylko dlatego ze jestem mloda.
Dalam sobie rade z wychowaniem dziecka,ten czas tak szybko minal ze moj najstarszy synek pod koniec tego miesiaca skonczy 8 lat:-D
No a teraz czekam na 3 moja pocieche i nie zaluje tego ze mialam dziecko w tak mlodym wieku,mam najkochansze dzieci pod sloncem i jestem z nich dumna:laugh2::laugh2:

ja niedlugo skoncze 19lat (doslownie kilkanascie dni), i dla mnie ta wpadka to troszku za wczesnie sie zdarzyla, ale jestem w ciazy i staram sie jak moge....
poprostu gdybym mogla to bym se dlala jeszcze tak z 2 lata do dzidzi....
no ale coz, kocham mojego Dzikuska i teraz dziekuje Bogu za niego i nie moge sie doczekac az go przytule :)...

Jestesaniolkiem ja miałam niecałe 18 lat jak urodziłam.. i wcale nie za mało.
i tak jak napisała Edyta też nie czułam się gorsza , że będę młodą mamą . Poza tym to indywidualna sprawa.. mogłaby mieć i 16.. i nie powinnaś dawać takich komentarzy. :tak:
artystka92 ja miałam miej więcej taki jak Ty w tym tyg. ;) Ładny brzusio.. w ogóle wszystkie są ładne ;D

Też uważam, że wiek to indywidualna sprawa. Ja mam 18 lat i nie uważam, że z tego powodu mogę być gorszą matką.

reklama
troszke nie za malo masz latek jak na bobo??.....

No trzymajcie mnie bo nie wytrzymam.... Sorka ale jak mozesz robic takie komantarze bedac w podobnej sytuacji? Masz 19 lat a nie 30 byc mogla cos takiego powiedziec (choc nawet wtedy nie bylo by to na miejscu) ja mam 22 i tak samo moge powiedziec, 19 lat? nie za malo na bobo? i co milo by Ci bylo?
Powinnas kolezanke wspierac a nie dawac komentarze.
Nie jestem w ciazy ani nie udzielam sie tu czesto ale jak to przeczytalam to az mnie to tak mnie to ruszylo ze nie moglam nie napisac.

Do góry