S
SugarbabyLove
Gość

normalnie straszne co chwila sie budziłam..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

hahaha sny boskie, ale ja mam takie od poczatku ciazy, dzisiaj przes sen oplulam sieciebie po żebrach kopie a mój jakoś spokojny dziś jest..
za to kręgosłup coś mnie boli.. może w nocy sie ponaciągałam.. kurcze wogóle dzisiaj miałam jakieś dziwne sny coś o porodówce później że byłam w lesie i mój mąż był na coś chory chcieli go zabić czy coś..
![]()

, bo w snie na kogos chcialam napluc a wyszlo na to ze oplulam siebie i poduszke 

hahaha sny boskie, ale ja mam takie od poczatku ciazy, dzisiaj przes sen oplulam sie, bo w snie na kogos chcialam napluc a wyszlo na to ze oplulam siebie i poduszke
![]()

a ja slyszalam ze to zmiana ilosci i rodzaju hormonow tak wplywa na te strefe mozgu gdzie sny sie tworzano to nieźle !
Sny podobno na odwrót się śniaWiec bedziesz miala pokarm! Nie martw się ;]
A co do snów to podobno kobietom w ciązy śnią sie takie dziwne sny bo bardzo się martwią, duże zmiany razem z dzieckiem idą i dlatego takie mamy sny dziwne ;p

!!! ale mu sie dostalo za to
, ale przeprosil i obiecal ze poznam tego jego faceta
... i jest git :-)!!!!
.... 14 lat przyjazni o czyms swiadczy co nie??... :-)

...