reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brzuszki lipcówek :)

My 31 grudnia w tym roku mamy 10 lat razem ale po ślubie tylko 2 lata :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Ja mam męża 5 lat a znamy się 7 lat.. u nas najdłużej to ciocia jest z wujkiem od 5 klasy podstawówki :tak:

U mnie +2kg ale lekarz powiedział ze mam nie patrzeć na wagę bo ciążę zaczynałam z bardzo niska wagą, ale wiadomo jak jest ;) jem wszystko ale już mniej słodyczy jak na początku ciąży :)

A z jaka zaczynałaś, jesli mozna zapytac? I w ktorym tygodniu jestes?

Ja zaczynałam z 50kg, ale tuż przed ciaza wahała mi sie pomiedzy 49,5 a 51,5 mniej wiecej. Wiec ciezko pow. No i byłam na diecie ;)

Teraz jem normalnie, czasem cos ponad, ale w drugim miesiącu sobie folgowalam dosc mocno (moze nie mocno, ale troche za szybko jak na po diecie)

No i ostatecznie ważąc sie z rana mam pomiedzy 2,3 a 2,6kg na plusie. Jestem w 16tc+2d. Wiec ciut za duzo jak dla mnie, ale no zobaczymy. Wg wszystskij tabeli tyje idealnie. Ale idealnie do 12-14kg, a marzyłam o 8-10 [emoji23] to juz niestety nierealne :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zaczynałam z 44kg, teraz rano jak się ważyłam jest 46,7. Jestem w 15t5d
Ja tam tego nie pilnuje wiadomo ze nie chce dużo przytyć ale jem wszystko tak żeby wszystko było dobrze nie ograniczam się.

O ja z 44 zaczynałam pierwszą ciążę. Myślałam że tyle wystarczy ale zasugerowali żebym na drugi raz jeszcze trochę podciągnęła, no i właśnie wystartowałam teraz z 46.

Ale Wy dziewczyny jesteście szczuplutkie, aż cieżko mi wyobrazić sobie dorosła kobietę z taką wagą :p ja ważę sporo więcej, nawet mój W nie wie, ale dokładnie. Jak próbuje zgadywać to średnio 10 kg mniej mi daję :) nigdy nie wyglądałam na swoja wagę, chyba ciężkie kości mam :p

Okupione ciężką pracą :p a generalnie wyjściowo normalnie ważyłam 41-42 kg ale właśnie do pierwszej ciąży już przytyłam. I przyznam zamierzam wrócić później do 42 albo chociaż 43 :D i właśnie mam lekka budowę ciała to sporo ułatwia :D

IMG_5221.JPG A to mój brzuszek w 14+0 tc :)
Co do stazu malzenstwa to my jestesmy razem 8 lat, a 6 po slubie, ale podziwiam dziewczyny które sa ze swoimi facetami od szkoły średniej, naprawde wielki szacun :)

Załączniki

• IMG_5221.JPG
    IMG_5221.JPG
    607 KB · Wyświetleń: 162
reklama
Do góry