Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Aaggaa sliczny brzuszek i fajnie Ci w tej sukience ja mysle, ze najgorszy III trymestr pod kątem tycia, ale ja sie tym kompletnie nie przejmuje, po 1szej ciazy udało mi sie bardzo duzo schudnąć i teraz tez spokojnie wszystko zrzuce, juz wiem doskonale na co moj organizm reaguje, jaka dieta i jakie cwiczenia, takze na razie jak mam na cos ochote to po prostu to jem
Ja ze swoim jestem 4 lata, a znamy sie jakies 8. Poznalismy sie w szkole, ale pozniej drogi sie rozeszły. Jednak los chcial zebysmy znowu na siebie trafili i tak sie męczę :d
Aga jak wszystkie, cudo kiecka ale brzus jeszcze bardziej uroczh choć malutki.
Truskawka jak fajnie zobaczyć!! Moim zdaniem masz już spory i okraglutki brzuszek, bardzo ładny kształt.
Ewella ladniutko
Ciekawie z tymi stazami, ważne by być szczęśliwym.
Truskawka Lubie pomarudzic, bo teraz czuję się pokrzywdzonam mało jem, ćwiczę a oblalo mnie wręcz ale podejście mam jak Ty. Wiem, że dam radę, część od razu spłynie po porodzje a potem reszta, jeszcze przy maluszku człowiek więcej się rusza etc. Ważne by ciąża była zdrowa imudana.