reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brzuszki lipcówek :)

AIM dzieki w sumie przed chwila przeczytałam na mamaginekolog posta o wielkosci brzucha w ciazy, tam było napisane, ze mierzenie jest stara metoda i w sumie nie ma sensu za bardzo tego robic, ale moze z ciekawosci zmierze ze 2 razy zeby zobaczyc o ile przyrasta co tydzien dla swojej wlasnej ciekawosci ;p

reklama
Truskawka nie ma :)
Mierze dla siebie, dzięki temu wiem jak rosne nawet jak nie widzę lub wydaje mi się, jej ake wyskoczył a tu tylko kilka mm różnicy. Wole się nie ważyć,mierzenie wystarcza.

ja dzis stanełam na wadze i mam juz +6 kg od poczatku, planowałam przytyc max do 60 kg, ale juz widze, ze nie ma na to szans za bardzo :/

AIM dzieki w sumie przed chwila przeczytałam na mamaginekolog posta o wielkosci brzucha w ciazy, tam było napisane, ze mierzenie jest stara metoda i w sumie nie ma sensu za bardzo tego robic, ale moze z ciekawosci zmierze ze 2 razy zeby zobaczyc o ile przyrasta co tydzien dla swojej wlasnej ciekawosci ;p
też czytam mamęginekolog na fb :):)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Tea - piękny brzusio [emoji4]

Jejjj, Truskawka - ja to się będę zarzynac po ciąży, aby do 60 kg zejść (będzie dobrze jak ok. 1 roku mi na to zejdzie) [emoji14].

reklama
Do góry