• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Tamarunia, widzę że sobie nie poradziłaś z tym zestawieniem twoich brzuszków od początku ciąży, jak chcesz to przyślij mi na e-maila fotografie, to ci przygotuje i wyślę z powrotem. Jeśli chcesz oczywiście :)

reklama
Ewe!!ni w zab!!a gdzie tam!!!chyba jakas ja lewa do tego jestem:) a nie omieszkam nie omieszkam wyslac, albo jak wolisz to moze jakis dokladniejszy opis?to sama sobie moze zrobie????ja myslalam ze nawet na paincie to mozna zrobic, ale chyba nie ::)
wysle ci za jakis czas:):):) dziekuuuuuje!!!!!
A brzuszek oczywiscie sliczny!co tu duzo mowic!!!!!
ja nie koge ale bedziemy sie za miesiac toczyc!

To wy widzicie coś ??? u mnie nic nie widać tyko wielkie piksly :P a tak wogóle okropnie się zawieszam. Katastofa, to ja jeszcze raz wysyłam ale bez 3 zdjęcia bo już go nie mam ::) :P znikł :P
I tak jestem w szoku że widzicie coś ::) a wyraźnie tam widać ????

znowu rozpikslowane, ale juz lepiej :)
Tamarunia oczywiście że możesz przysłać. Jak chcesz to mogę opisać Ci tak mniej więcej krok po kroku np w Paincie (czy jak to się pisze)
A więc otwórz Painta
1. nowy dokument, jak otworzysz to rozciągnij za rogi i powiększ pole (białe tło) lub skrót CTRL W powiększ tak mniej ile potrzebujesz np 150 % nazwij plik A i zminimalizuj
2. otwórz znowu 2 Painta i plik otwórz ( wybierasz foto)
- zaznacz ją prostokątem
- EDYCJA - KOPIUJ
3 powiększ plik A i na bialym polu EDYCJA - WKLEJ
4. To samo wykonaj z następną fotografią
(Przez cały czas masz otwarte tyle Paintów ile jest fotografii )

Jeżeli i tak to jest niezrozumiałe to poprostu przyślij na e-maila

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry