• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Anita bardzo ladnie wygladasz,podzielam zdanie lasek(o co ci chodzi???)Przeciesz zgrabne krztalty masz ;)
Julienx ty to mamcia zgrabniusia jestes,superancki brzusio,taki fajowy malusi,ale ty drobinka jestes wiec dlatego :D
LILITH o rany ale juz urosly,chyba najwiekszy z majowke,duza dzidzi wyskoczy,albo duzo wod plodowych masz.Slicznie wygladasz ;D
Tamarunia twoj rowniez od sotatniej fotki niezle podskoczyl,milo zobaczyc twoj usmiech ;D

Wow ile sie brzuszków narobiło.
tamarunia -i Lilith znowu wam brzuszki urosły. Chyba na przełomie 7/8 miesiaca jest taki skok brzuszkowy bo widze po was że szybko brzucholki rosną.
Julienx - malutki słodziutki brzusio
Anita - ty to mnie wkurzasz dziewczyno - Rubens w życiu by cie nie wziął do pozowania do jego obrazów. tak sobie myślę, że NIE MIAŁABYŚ SZANS NAJMNIEJSZYCH UBYĆ JEGO MUZĄ ;D

Ps. jestem pod wielkim wrazeniem brzuszka lilith. kurcze.... ale brzuchol....

ooo ile brzuszków się narobiło :) jestem w szoku że takie duże macie te brzuszyska. Lilith my jesteśmy na te same terminy a ty a ja ........... ::) ale piła/
Anita jak ty masz rubensowskie kształty to co jestem ja???? ::) :P
Julinex jesteś filigranowa ale brzuszek już całkiem, całkiem :)
Czarownica twój brzusio wygląda choćbyś poprostu włożyła sobie piłkę pod skórę :D
Tamarunia :) ty też masz napewno wielki brzuchol, nawet przez ubranie widać i tak już nie masz swoich ubrań :laugh: szkoda że nie możesz pokazać nam gołego brzuszka

dziewczyny!!az milo poczytac!!!Ewe no naprade nie mam juz w co sie ubierac!!!te spodnie , ktore mam na sobie to ostatni nabytek, mam nadzieje ze juz ostatni!!!sa bardzo wygodne i jeszcze jest w nich miejsce, ale to jedna jedyna para, ktora jest na mnie dobra!!!tylk bluzki z licra sa ok!
i jeszcze jedno mam pytanko!dziewczyny co to znaczy:
-filigranowa(kojarzy mi sie, ze szczupla i niska osoba)
-roztropna(rozwazna????)

nie mam slownika i nie wiem gdzie sprawdzic!

Dzięki Dziewczyny, jak zwykle jesteście milutkie!!! Chodziło mi o to, że jak patrzę w lustro to wielkość kochanego brzucholka mam wrażenie, że rośnie proporcjonalnie do zaokrągleń z tyłu. Ale już tak mam, że patrząc na inne dziewczyny to nie dostrzegam tych wad co u siebie.
Tamarunia, Lilith-ślicznie wyglądacie, a brzuszki rzeczywiście podskoczyły od ostatniego czasu. Lilith-masz niesamowitą tą kulkę i jaką długą kreseczkę, ja nie miałam ani w pierwszej ciąży ani teraz.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry