• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

dziekuje za mile slowa,uroslam ;D ,a wiosna u nas rzeczywiscie na calego,wspaniale siciagnac ta ciezka kurtke,milo teraz jak czasmi ktos popatrzy na brzuszek i sie usmiecha,bo zima nic pod tym koszuchem nie bylo widac ;D

reklama
uległam! Bobrze ze sama jestem w domu! i nikt nie widzi tego co wyprawiam bo by pomdleli!

Co do tych komplementw to moze i prawda bo pierwsze słysze od Was cho wcale mnie nie widziałyscie.
rozstepy to nabyłam kiedys przed slubem jak wazyłam 85kg do slubu w 6m-cy schudłam do 53kg  wiec skóra teraz łatwo sie rozciaga. Ale zrobiłam te zdjecia musiałam nasciemniac tylko meza aby mnie nauczył je przenosic i wklejac praktykowałam na ciuszkach a to to moje dzieło

To jest 33tc

Heksa, ale malusi ten Twoj brzuszek! W ogole nie wyglada na 33 tydzien. Gdzie Ty chowasz dzidzie? Jakbys dorzucila jeszcze kawalek cialka albo usmiechnieta buzie to na pewno przeczytalabys, ze wygladasz promiennie i kwitnaco :) Zbednymi kg zupelnie sie nie przejmuj, bo i tak po ciazy zejda. Skoro schudlas tak duzo wczesniej, to teraz dzidzia Ci w tym pomoze i bedziesz szkielecik ;)

dzieki za słowa otuchy! Fakt pani doktor mówi ze dzidza nie duza bo obecnie zUSG wynika ze wazy ok 1.900 i ma problemy z odwróceniem sie bo ma mało miejsca. Ale to nic wazne aby zdrowa była.

zdjecia nie najlepsze bo robie sama a raczej nigdy sie w to nie bawiłam. I korzystam ze nikogo nie ma bo duze lustro to tylko u tesciów w sypialce,.

Ale wasze są ładniutkie takie prawdziwe a u mnie to tak jak pisałam rozlało sie. a u was fajnie ten brzuszek widac. Taki..... no ze wiadomo ze tam dzidzia mi sie bardziej te kształtne podobaja. ;D jak pisałam takie PRAWDZIWE!

Heksa kazda ma inny brzusio i kazda ma ładny i PRAWDZIWY! Twoj jest malutki to przynajmniej nie bedzie problemu z przywroceniem go do formy
Nic sie nie przejmuj waga dzidzia da ci wycisk to schudniesz :D

reklama
No mam taka nadzieje! ze uda mi sie wrócic szybko do formy z okresu gdy bralam slub. Juz mamie powiedzialam ze zwioze jej auto a ja bede piechotka i zabieram rowerek treningowy!! doczekac sie nie moge ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry