• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Heksa popieram dziewczyny, twój brzuch jest jak najbardziej prawdziwy :)
Helunia twój brzuch jest naprawde bardzo nisko :)
Kropecka, zgrabniutka kobietka w ciąży, tylko pozazdrościć :)

reklama
fajne te wasze brzuszki ;D jak patrze to tylko one wam rosna i nigdzie wiecej nie przybywa, tez bym tak chciała.

BIERONKA bo mi przybywa wszedzie tylko nie w brzuchu! tzn. rosnie wszystko inne tylko nie robi sie piłeczka!

ewe26 tak prawdziwy bo kopie w nim i czka sie codziennie ale wisi zamiast taka ładna piłeczke tworzyc jak twozą wasze!

ale ogladajac wasze bardzo sie ciesze sa na prawde SUPER a dotego tak zachowane figórki...........

Oj Heksa przybywa, przybywa ::) wszędzie ::) mnie przybyło już 16 kg :P i końca nie widać. Buzia wygląda jak pełnia księżyca, zresztą tyłek też ;) ::)
dzisiaj wkleje fotki to zobaczysz :)

Helunia, duzy ten Twoj brzuszek i naprawde nisko - tez od razu rzucilo mi sie to w oczy!
Kropecka, ale cudnie wygladasz. Brzus przesliczny! Ksztaltny, gladziutki i w ogole och ach ;)

ewe26 bardzo ładniutki ten brzuszek. duzy i fajniusi okrąglusi!
Ale na buzi to nie gniewaj sie ale do słoneczka to Ci bbbaaarrrdzo duzo brakuje ;D w tej okrągłości :D
Bardzo ładnie wygładasz!

reklama
helunia sliiiczny brzusio, ciagnie go w szpic do przodu, jak moj (i mi tez mowia, ze jest nisko, choc zawsze sie tym troche stresuje, bo brzuch nisko kojarzy mi sie automatycznie z porodem, a do tego jeszcze czas ;))
kropecka bardzo ksztaltny masz brzuszek i zadnych poduszek na udach ani z boczkow... fajnie!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry