• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
kropecka pisze:
Lilith, spójrz na pierwszy post w tym temacie :) Wyobrażasz sobie siebie z takim brzuszkiem? :)
Ja jednego dnia przejrzalam ten temat od poczatku i tez sie caly czas usmiechalam, ze przezywalysmy takie malenkie brzuchalki. No ale dobrze, ze przezywalysmy - takie brzuszki tez sa sliczne!!

Przed chwilą przeglądałam nasze brzuszki od początku (fajne wspomnienia). Zauważyłam, że część dziewczyn zniknęła. Zastanawiam się, co się z nimi stało.

hihi pamietam to i tez ostatnio o tym myslalam i smialam sie z mezusiem:) pamietam tez jaks ie staralismy i poczatek ciazy jak ogladalam brzuszki innych dziewczyn i tez taki chcialam miec:):) a teraz takie mamy:)

oj ile brzuszkow fajnie poogladac jak wszystkie urosly ;D
Heksa bzrusio nie duzy,a mamusia kwitnaco wyglada ;)
Helunia,twoj ostatnio urosl i pepuszek fajowo wystaje,swietny ;)
Kropeczka sliczny brzusio i zgrabna promieniujaca mama ;)
Ewa ale pileczka tak ci do twarzy w brzuszkiem,czarujaco wygladasz ;)
Trininlov masz czym sie pochwalic,tak duzy brzuszek i pepuszek rownize slicznie wystaje jak u Heluni, ;)

dzięki dziewczyny ;D aż człowiekowi na duszy lżej. Ale faktycznie brzuszek mam jeszcze wysoko, chociaż i tak już mi się obniżył, wcześniej to miałam go dosłownie pod piersiami.
Trini ale fajny podłużny brzuszek :)

Oj pare dni przerwy i tyle do nadrabiania:
Heksa brzusio faktycznie nieduzy ale za to śliczniutki
Helunia - chyba ci znowu brzusio urósł, alre ty tak często wklepjasz fotki że trudno wychwycic róznice :)
Kropeczka - brzusio bardzo zgrabiutni a a mama tym bardziej
Ewa - piękna jak zwykle, a brzuch GIGANT, ale urósł, jestem w szoku
Trininlov - jak ty jeste staka malutka to tez masz duży brzucholek

reklama
Wiecie co tak ogladam wasze brzuszki patrze na swój i zaczynam sie bac czy wszystko ok? jest bo taki mały i juz nie rosnie. Głupia jestem najpierw sie bałam ze gruba i duze brzuch a teraz na odwrót. Jakie to bez sensu :-[

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry