• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

HEKSA NIE PRZEJMUJ SIE KAZDA Z NAS JEST NINACZEJ ZBUDOWANA,NIEKTORE Z NAS MAJ MALE BRZUSZKI,CO NIE ZNACZY ZE DZIDZI BEDZIE MALE LUB COS JEST NIE TAK,A ZAS INNE MAJ DUZE BRZUSZKI,CO TEZ NIE MUSI OZNACZAC,ZE BEDA MIALY DUZE DZIECKO.wIEC SIE NIE MARTW,BO STRESY ZLE WPLYWAJA NA MALENSTWO ;D ;D ;DnA PEWNO WSZYSTKO JEST OK ;)

reklama
dokladnie jak maxin mowi heksa :) ja czasem patrze na watek glowny na brzuszki - tam to dopiero widac roznorodnosc! poczatkowo tez wkrecalam sobie , ze brzuszek mam za maly badz za duzy, w zaleznosci od tego, jakie zdjecia ogladalam, ale zaczelam trafiac takze na prawie identyczne, wiec mi minelo ;) :laugh:

Moja koleżanka miała taki mały i nieciążowy brzuszek, że - gdyby nie zemdlała - nikt by nie skojarzył do porodu, że jest w ciąży. Heksa - nie martw się :-)

staram sie! :D Choć musze szczerze przyznac ,ze od kiedy jestem tu z wami na forum to jest mi łatwiej i tak znacznie lżej. Nie ma to jak poklikac z kims kto ma o tych sprawach jakies pojecie, a nie tylko udaje ze słucha,. zreszta kto ma słuchac jak 12godz. dziennie jestem sama ;D

ja tez codziennie jestem sama wiec najlepsze wtedy jest bb.a
Brzuszki wszystkie sa sliczniutkie!!!
A najlepsze to i zadziwiajace jakie one byly niewidoczne kilkanascie tygodni temu!!???

a mojego maza nie ma we Wrocku siedzi wieca, nie moge popatrzec jak spi ani sie przytulic tylko czekac wróci dopiero w niedziele po 22 i w poniedz do pracy! Koszmar. Ciągle sama...... >:( ale juz nie długo. Dedzie dzidzia to nie bede mu głowy zawracac, wtedy on do mnie przyjdzie ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry