• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

ooo, ewe, a Ciebie nie wiem czemu zobaczylam dopiero za drugim podejsciem! wygladasz naprawde bardzo ladnie, brzuszek masz taki okraglutki i taki "do przodu", ze pewnie i tam wieszosc kilogramkow sie ulokowala. Nie wiem, jak wygladalas przed ciaza, ale w tej chwili naprawde wygladasz zgrabnie!!!

reklama
A teraz pochwalę się swoim brzuszkiem :)

dscf45350ns.jpg
dscf45404sw.jpg

ewe duzy ten twoj brzusio ale w porownaniu z moim to on jest wysoko,ja moj to juz mam na kolanach jak siedze
trini twoj tez duzy ale bardziej podluzny ale tez chyba nisko co?
WSZYSTKIE SA SLICZNE!!!A ja to czuje ze niedlugo sie rozsype,juz nie mam sily!!!!

helunia pisze:
mam pytanie czy 36 t i 2 dni tzn ze jest 37 tydz bo sie pogubilam a tak ma ewe napisane tzn na suwaczku 36 a napisala ze 37????????????
Tak, to wlasnie to znaczy. Jesli minelo 36 tygodni i 2 dni, to znaczy ze trwa 37 tydzien, czyli jestes w 37 tygodniu (chociaz zdaje sie, ze lekarze licza to inaczej i wlasnie dopiero zakonczone tygodnie uwazaja za te "do zaliczenia" ;))

Ewe, ale Ci brzuszek podrosl! Pieknie! Bardzo ladna bluzeczka :)
Trini, sliczny brzus. Bardzo fajny ksztalt. U gory jest do przodu bardziej niz na dole.

tak jak mówi a+t+a lekarze liczą tylko te zamknięte tyg...jak rodziłam 21,a termin miałam na 22 to byłam przekonana,że rodzęw 40 tyg,bo było przecież 39+6,ale mam wksiążeczce wpisane,że poródw 39 tyg:)

ewe no duży ten brzuszek wyhodowałaś:))kurde już tak niedużo i zostało...tez bym tak chciała:)a trini faktycznie taki podłużny:)nie do wiary jakie te nasze brzucholki różne...poza tym to od początku bawi mnie tozdjęcie Twoje Czarownica:)))wyglądasz jakbyś specjalnie dla maluszka je zrobiła zzapytaniem kiedy wreszcie się ujawni:))))))))))

reklama
eh, a pamiętacie nasze początkowe brzuszki? Tak się cieszyłyśmy że już coś widać a tak naprawdę w porównaniu z tym co mamy teraz to były one mikroskopijnych rozmiarów :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry