• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
LILITH jestem pod wrażeniem Twojego brzuszka jest imponujący i nie widze zadnej opuchlizny tylko pieknie napiety brzuszek
WESOLUTKA bardzo ładny brzuszek

Ja rowniez nie. rozstepow tez, a za to widze wieelki piekny brzuch!!!Cieszmy sie nimie dzieczyny bo juz niedlugo ich nie bedzie!Wesolutka!!Zgrabnie wygladasz, W ogole taka ladna mama z ciebie jest.

Dziwczyny - piękne brzuszki!!! I Wesolutka i maxin i Trini i Julienx (mam nadzieję że nikogo nie pominęłam ale mam sporo do nadrabiania)
Lilith - wyglądasz pieknie i wcale nie widac ani opuchlizny (to że jesteś okrąglejsza na buzi tylko ci dodaje uroku) ani rozstępów, ale jak zobaczyłam twój brzuch to mnie zatkało z wrazenia. Była taka dziweczyna - chyba Ziuta co urodziła bliźniaki w zeszłym roku - kurcze masz większy brzuch od niej. NIKT CIE NIE PRZEBIJE!!!
I tak jestes bardzo dzielna - ja mam dużo mniejszy brzuch a jest mi juz bardzo ciężko - a ty z takim brzucholkiem trzymasz się i tak bardzo dobrze!!!!
PS. Mi tez bardzo puchną stopy - mam taki aparat do masażu wodnego stóp i robię sobie takie masaże wodne i mi troche popouszcza. Pomyślcie sobie co by było gdybyćmy rodziły w sierpniu!! W upałach te ostanie mieisące!!!

reklama
głuszek - nawet sobie nie wyobrażam rodzić w sierpniu. :P
Moja mama mnie rodziła w sierpniu - i to jeszcze ponoć było strasznie upalne lato.
A zima nas w tym roku też nie oszczędzała - w końcu taka zima jest raz na kilkanascie lat - więc maluchom możemy się potem pochwalić, ze chodziliśmy w ciąży jak była zima stu - lecia ;D ;D ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry