• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
lilith naprawdę wielki ten twój brzusio, ale bardzo, bardzo ładny. Ty również ładnie wyglądasz. Wcale nie widać, że jesteś opuchnięta. Rozstępami sie nie przejmuj. I tak będziemy piekne laski na lato :) :) :)

Brzucholki rewelacyjne ;D ;D ;D
Ja mam 113cm w byłym pasie, a moja brązowa kreska mierzy 38cm (podobno tak można sprawdzać tygodnie ciąży, ale tego nie jestem pewna). :-)

Dziekuje wam!!! naprawde troche lzej mis ie zrobilo! ale jak jestem popuchnieta to wam pokaze na zdjeciu noga przy bucie ktory chcialam wczoraj ubrac do zdjecia :):) sama nie moglam w to uwierzyc :(

Abryz ja mialam kiedys cosik ponad 40 cm a ostatnio u gina kolo 32 :):):) i tez tak slyszalam ze sie mierzy tygodnie bo to pokazuje gdzie jest macica:):)

LILITH fajniutki masz ten brzuszeka ale takie sprawia wrazenie jaby był domkiem dla dwojga a nie dla jednej dzidzi. Super naprawde.

Co do tej kreski o której piszecie ja nie mam takiej wcale!? Nawet sladu.

a wiecie co tak oglądając LILITH Twój brzuszek przyszło mi do głowy za w Majówkach nie trafiły sie zadne ,bliżniaki ;D ;D
czy coś przegapiłam?

Heksa ja od poczatku mialam przepowiadane blizniaki! jeszcze pamietam jakbardzo mialam nadzieje ze to prawda!!!
No ale jest tylko jedna ukochana kruszynka!!!:):)

co do lini to nie kazdy ja ma! i nie mierzy sie dlugos lini ale od lona do macicy- tam gdzie sie konczy u gorze:)

Lilith moja droga ciebie nikt nie przebije,slicznie nosisz brzuszek i jak dziewczyny mowia na zdieciach opuchlizny nie widac,,pewnie u nog to normalne,bo masz duze obciazenie przed soba,brzuszek faktycznie wyglada na biziaki,pewnie masz duzo wod plodowych,ale SLICZNIE SIE PREZENTUJE ;D ;D ;D

trini TWOJ ROWNIEZ TROCHE UROSL,piekne okraglosci ;)

Dziewczyny piekne brzuszki
Lilith wygladasz cuuuuuuuuuudnie!!!!! Twoj Hazbend to powinien sprezentowac Ci gigantyczny bukiet kwiatow wyrazajac milosc uznanie i szacunek w tym momencie ;D Moj tez powinien, hmm, ciekawe, czy o tym wie. Coz, bede sie domagac :laugh:

reklama
Lilith, twoja corka chyba nie bedzie zbyt zadowolona z wyjscia z takich apartamentow ;) Nie dosc ze ma cieplutko, przytulnie, pokarm na zawolanie to jeszcze ma duuzo miejsca :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry