• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Wesolutka slicznie wygladasz!!! taka promienna!!!!!!!!

kropecka ale bola mnie ruchy jak nie wiem choc od 2-3 dni jest baardzo spokojna i widac ze nie ma za bardzo miejsca:( pozatym to lozysko to juz 3 stopien to nie tak milo jak przy 1 czy 2 :):) jej ja juz ja chce miec! ale 2 tyg jakos wytrzymam :)

Trin niby nigdy nic nie wiadomo ale gin mowil ze z taka szyjka niema zbyt mozliwosci! bo musialabym naprawde miec ciagle surcze itd zeby wkoncu cos sie ruszylo a ja wlansie nie mam :) a te klocia w pochwie nic nie daly:( Tak wiec mowil ze patrzac na lozysko ogolnie macice i szyjke to za dwa tygodnie dopiero sie rozdwoimy :) Ale zobaczymy tez po tym KTG bo moze jednak cos sie szybciej ruszy:) 18 jeszcze ide do mojego tu w BB wiec tez moze juz cos bedzie wiadomo wiecej! ale ja juz tak bym chciala!!!! ale napewno zleci szybciutko! zreszta juz nie ma ucieczki a zaostalo naprawde nie wiele!

jej popatrzcie za niedlugo kazda z was bedzie miala swoje malenstwo! wciaz nie moge w to uwierzyc i w to jak to przelecialo!

lilith no rozumiem :) To niesamowite, że niewiele nam już zostało. Jednak mnie się trochę dłużyło. Zwłaszcza te ostatnie 2 miesiące. Jak chodziłam do pracy to przynajmniej czas leciał trochę szybciej. A w domu to jednak się ciągnie. No, ale w końcu niewiele już zostało.
Wiecie co, ostatnio czytałam horoskop w Poradniku Domowym, tym co dostałam w gratisie, bo zazwyczaj nie kupuję gazet. I tak było napisane w moim "Około 20 los się uśmiechnie i spełni się jedno z twoich marzeń dotyczących rodziny." :) Natomiast mojego męża brzmiał tak - "Najszczęśliwsze dni czekają cię około 20 kwietnia" :)
Oczywiście nie wierzę w takie rzeczy, ale sama do siebie sie uśmiechnęłam jak to przeczytałam :) :) :)

reklama
Wesolutka fajowy brzuszek i mama taka zgrabna ;D ja tam nic po twarzy nie widze,abyc sie zmienila

Trini masz racjie w domu to sie strasznie dluzy,w parcy jakos szybciej czas uciekal,a teraz to nic innego nie robimy jak rozmyslamy kiedy ten dzien nastapi.Co do horoskopu ja czytalm miesieczyny na onet i pisalo,ze 5 maja los sie do mnie usmiechnie i cos interesujacego sie wydarzy w moim zyciu,no zobaczymy ::) ;D ::) ;D Wierzyc nie wierzyc w horoskopy,ale zawsze to cos i nas pociesza ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry