• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

ale fajne brzucholki:)pomyślec,ze już nieiwle ich tu zobaczymy:(chociaż pewnie każda powoli ma już tego troszkę dosyc i chciałaby poznac tego szkrabika,który pomieszkuje sobie w środku:)))))a co terenów zielonych anita to ja lubię bardzo park sołacki(tak to się chyba nazywa:)ale planuję teraz w długi weekend,jeśli bedzie ładna pogoda wybrac się do zoo,ale do nowego:)bo po porodzie raczej nie dam rady:)

reklama
A mi się śniło, że wszystkie leżałyśmy na porodówce :D i pierwsza poszła rodzić Julinex, potem a+t a ja mialam iść trzecia, ale położna kazała mi chodzić po drabinie na górę i na dół :laugh:

to mi sie jeszcze snilo tak";
ze bylam w szkole chyba w podstawowce! i z moim brzuchem skakalam w dal :(:( na wf :)
Pozniej ze urodzilam nasza mala i odrazu po porodzie maz mnie z tamtad zabral z dzieckiem a mala schowalismy do lalki - Konsueli (taka z dziecinstwa) i szlam i tulilam ta lalke do siebie....

Te sny teraz sa straszne....

A mi się sniło że paliłam papierosa - i był taaaaaki pyszny!!!! i tak mi smakował i niestety mąż mnie na tym przyłapał i mnie tak spierniczył, ze aż mi się głupio zrobiło (oczywiście byłam w ciąży) - Czyżby głód niktotynowy hihih :)?

reklama
Biedronka mi sie juz od dawna marzy Nowe Zoo!!!Co jakis czas snuje fantazje na temat wycieczki :D ze zrobimy sobie nalesniki, spakujemy i pojedziemy zrobic sobie piknik.....tylko teraz to mamy jakies 1000km
Gluszekmi sie tez czasem snilo, ze palilam! ostatnio juz nie, ale zdarzalo sie, mimo ze tak w ciagu dnia to mnie w ogole nie ciagnie do palenia, w ogole nie mialam problemu, zeby rzucic to paskudztwo :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry