• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
kropecka sliczne zdjecia, sexy usmiech ;D
no a brzucho fajny, nie jest taki przeogromny jak moj ;) bo u mnie to chyba dlatego ze jestem mala, wygladam jakbym polknela wielkiego arbuza i sama sie dziwie jak ja z czyms takim chodze :D
na szczescie widac dopiero w lustrze hehe ze swojej perspektywy nie widze tego ;D

no wlasnie jak sie ubiore w jakas bluze albo koszulke macka to czuje sie taka ogromna, a znowu nie mam na tyle dlugich i wygodnych swoich koszulek zeby w nich chodzic.

No własnie juz tez czuje sie taka kula a ciagle mi ktos mowi ze mam mały brzuch. Qrcze to jaki ja taka mała mam miec jak 105 w pasie to mało :P

A patrzcie jakie mezus mi cyknał wczoraj zdjatko normalnie padaka wyglada jak sutek a too pepol hihi ;D

reklama
Kropecka- bardzo ładnie wyglądasz, a brzuszek faktycznie nie za wielki ale w sam raz :)
Angie sutek - pępek ;) super wyszedł . Ale jak siedzisz to wielka piłka lekarska idealnie ogrąglutka :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry