• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
tak tak Głuszek dziewczyny mają rację on wisi pod sufitem
a szwy smyrlają i mam ochote podrapac sie ryzowa szczota złosliwa kobitko hihihihihi ;D ;D ;D

gluszek, brzuchol prawie zniknal :D
a w porownaniu do tego jaki byl to jestes plaska ;D
ja ostatnio mialam niezla sytuacje, jak koles w banku wyjechal z tekstem, ze mialam urodzic pod koniec maja z tego co pamieta, ale jak widzi JESZCZE NIE URODZILAM!!!!! qrwa myslalam, ze wyjde, ale tylko opadla mi szczeka do podlogi i jak ja podnioslam to uswiadomilam, ze owszem urodzilam w wyznaczonym terminie. Koles sie niezle i gesto tlumaczyl.....a brzuszek mam taki:
17dnipo.jpg

reklama
E tam Agatko - ty to w ogóle nie masz brzucha :) A ten koles jakiś popier..olony ;D ;D ;D

Ja się cieszę że wygladam tak jak wyglądam, brzuch jeszcze jest ale to dopiero tydzień po porodzie a brzuchol miałam ogromniasty. Uda i dupa pozostawiają wiele do zyczenia ale powolutku dojdę do formy. Najbardziej mnie martwi utrata jędrności skóry i okropne rozstępy :(
Ale mam testowac jakąs nową lampę na rozstępy (mam być królikiem doświadczalnym, hehe) więc zobaczymy czy to coś da. Watpię szczerze ale przynajmniej mam za darmo :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry