• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Dzieki dziewczynki ! Wszystkie brzuszki sa piekne z zasady. Tam mieszkaja nasze piekne dzieciatka ::)
a+t ty to jestes laseczka ;)
Lilith tez miam takie zboczenie i kiedys podziurawilam sie nie zle (i nie tylko siebie) Teraz wszystkich kolczykow juz nie nosze tylko 6 w uszkach. Ale reszta dziur nie zarasta mi wcale i czasem cos tam mi sie w nich zbiera blee. To ze sie sama dziargasz jest niesamowite musisz miec zdolnosci plastyczne. Ja mialam juz przed ciaza poprawic tatoo ale niezdazylam wiec pojde se kiedys po ciazy i pewnie zrobie jeszcze jeden maly na łopatce :)

reklama
no ja mam 15 dziurek w uszach i wszystkie zrobilam sobie sama:):) tzn albo mezus mi pomagala i zrobil czesc...w pepku tez sama sobie przebijalam:)
Co do dziargania nie uwazam by trzeba bylo miec jakies zdolnosci(choc mialam zdawac do plastyka hihi) , wiec gdy robis ie cos podstawowego jak tribale inicjaly itd rozne pierdolki to nie jest to trudne:) gdy wsumie chcialam ladne wzory cos niby gotyckiego to robi mezus...teraz jak jestem w ciazy to niestety trzeba bylo przerwac i mam 3 nieskonczone:):) na szczescie w miejscach nie widocznych hihihi :):)

głuszek, kropecka, maxin 78, angie.. macie piękne brzucholki

ale nie przyszłoby mi dogłowy żeby wciągać brzuch ciążowy- a to wogóle się da????

kropecka- super zestawienie widać jak bardzo zmienia sie brzucholek - super to widać...

6tc
brzuszekranoprzerobione13df.jpg

9tc
8tydzieni2dzienranoprzerobione.jpg

14tc
sliczne8tk.jpg

16tc
hihi2a6ug.jpg

21tc
1a3pt.jpg

23tc
hihi6in.jpg

no to i ja sobie zrobilam porownanie:):) i nie moge uwierzyc ze kiedys mialam duzy brzuszek:)

kurcze lilith jaka super pamiątka.. tak co jakis czas robić zdjęcia super :P
jednak ja po poprzedniej ciaży mam tyle rozstępów że dopoki mi się teraz brzuch nie rozciągnie będę się wstydziła zrobić mu zdjęcie :)

reklama
hihi juzostatnio sie ciebie pytalam gdzie sie opalalas:):) bardzo ladny malusi brzusio!!!
Agamamaani no co ty!!! to zaloz spodnie i juz:):) iema sie czego wstydzic!!!!tu sie oglada brzuszki a nie rozstepy czy faldki hihihi:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry