• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Nareszcie widać brzusio! Kupiłam sobie ostatnio sztruksy ciążowe, bo mieściłam sie już tylko w dwie pary spodni i dwie spódnice. Na spódnice jednak teraz trochę za chłodno :) a pani doktor zdenerwowała sie na mnie, że zwykłymi spodniami przygniatam dzidzię. Zainwestowałam wiec w spodnie z bawełnianym pasem, który w miarę powiększania się brzuszka można odpowiednio regulować. Fajowe te ubranka ciążowe :) miałam jeszcze ochotę na jeansy, ale stwierdziłam, że nie będę szaleć :) ale wygodniutkie spodnie :)

reklama
A jakos nie moglam sie zebrac zeby spodenki kupic.Ale dopiero od 20 tyg. tak naprawde byly mi potrzebne.Na początku prawie wogole brzuszka nie bylo widac a potem zacza roznac w oczach...Momentalnie urosl...

Lilith - ja jeszcze mam Ok z kurtkami - pożyczyłam od siostry jakieś dwie ogromniaste - moje za to pożyczyłam siostrze ;D - inaczej mówiąc handel wymienny.
Ja większość kurtek mam zwężanych w pasie - więc szybko z nich wyrosłam, notomiast moja siostra ma spororozszeżanych - typu "bombka" - akurat na ciążę ;D

Gosiek ja tez mialam wlasnie takie z wciecie w pasie :):) a mialam tez pare zwyklych co z psem szlam itd i wszystkie sa zle...zostala tylko jedna na zamek sie jakos ucisne ale guzikow juz nie pozapinam hihi :)chyba ze te na piersiach:)
mialam tez czarny dlugi skorzany plaszcz to juz wogole masakra:)

i ja niestety nie mam sie z kim zamienic:(

To faktycznie problem - trochę szkoda wydawać kasę na te 3 miesiące - tym bardziej, że zima może już w lutym powoli zanikać - to wydatek byłby już tylko na 1 miesiąc.
Ja liczę na to, że w marcu i kwietniu będzie ciepło - bo te kurtki też mają ograniczony zapas ;D - ale zawsze od biedy mogę jakąś ogromniastą od męża pożyczyć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry