• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Fantastyczne brzuszki ;D czasem roznica kilku dni, czasem nawet zadna, a taka roznorodnosc :laugh:
To my dwa dni temu. Wieczorem, wiec wieksi niz rano :laugh:

:laugh: dziekuuuje :laugh: angie ja tam bym nie powiedziala ze z was "grubasy", zreszta wydaje mi sie, ze mechanizm zmian i ksztaltow jest u nas podobny. Lilith a Ty to w ogole drobniutka jestes - tak poza srodkowa partia :) - nie przybylo Ci chyba poza brzuszkiem, co?
A tez chodzicie dumne jak pawice wypinajac sie przy ludziach...? bo mi sie zdaaarza ;) ;)

reklama
Oj rosną te nasze brzuszki, rosną.. Teraz to chyba już po każdej majóweczce widać, że jest w ciąży. Ja mam takie dni, że mam wrażenie, że brzuchol mi wybija z dnia na dzień, a potem kilka dni że w moich oczach jego wielkość jest bez zmian. Poza brzuchem moje piersi oszalały, najlepiej czuję się w staniku, bez mam wrażenie jakbym dźwigała jakieś ciężary! Mój mężuś się śmieje, że to co przytyłam to połowa chyba jest w piersiach. Oby to miało przełożenie na ilość pokarmu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry