• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

Wesolutkja tylko na piersiach mi przybylo i wydaej mi sie ze na boczkach raczej tez troszke....
wkazdym razie ostatnio jak bylam u gina to przytylam 0.4 kg...zreszta pisalam to w wadze:) ale licze sobie ze az 8.4 :):)
wkazdym razie jestem dumna z brzucha jak niewiem!!!!!

reklama
wesolutka, gratuluje brzucholka:)
oj tak pokazuje swoj brzuszek, w koncu nie codzennie bede miala okazje posczycic sie tym wyjatkowym okresem w zyciu kobiety :D ale czasem tez zdarza mi sie ze go napinam, nie mam pojecia czemu, tez tak macie?

Tamarunia, to dziwne, ale i mnie sie zdarza! lapie sie na tym w pracy, ale czesciej chyba wieczorem. W ogole czesto wieczorami mam wrazenie, ze sila grawitacji ciagnie mi brzuszek do ziemi i brakuje mi skory na brzuchu. Az nie moge bez napinania sie troche wtedy.

wesolutka - super brzuszek
Ja też się cieszę, ze już wszyscy z daleka widą, że jestem w ciąży - na poczętku to wyglądąło jak bym sporo przytyła

a ja nie mieszcze sie juz w zimowe rzeczy....chyba musze cos sobie kupic:(
Nie odsc ze zwykle ciuchy sa wszystkie za male-nawet te tuniki co je kupilam kiedys to nawet zadnego swetra gigantas na siebie nie oge zalozyc bo juz wogole sie nie zapne w najwieksza kurtke-to taka co z psem w niej wychodziloam luzna jak nie wiem...nawet w alaske meza mi ciezko sie wcisnac:(:( masakra:(

reklama
Wesolutka naprawde ja tez gratuluje takiego slicznego brzuszka:).Moj tak jest gdzies z polowe mniejszy.Swojego brzuszka mam zdjecie na plycie ale moj facet wzia na misje ze sobą wiec sama je teraz zobacze dopiero w marcu:(.Ale cos sie wykombinuje;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry