• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

reklama
Jutro powinnam wysłać - bo już się uporam z tym całym bałaganem, może uda mi się nawet dzisiaj - zależy czy mąż będzie miał chwilkę czasu.
(ale tez musze od niego wycisnąć dane jak się zdjęcia przesyła do kompa - do tej pory on to robił, a ja się tym nie przejmwałam ;D - no cóż lenistwo)

dziewczyny ale sliczne brzuszki!!!

Maxin z bardzo ladnie sie zaokragla!!! naprawde sliczny!
Anita wygladasz baardzo zgrabnie i wogole super zdjecie!!
Helunia brzusio faktycznie jak na chlopca:)ale ladny i pokazny:)

Helunia, super ten brzuszek!!!!!A mi wszyscy rowniez mowili, ze na chlopca, a tu nasza fasolcia w zenskim wydaniu ;D jej ja chce zeby byl maj!normalnie niedlugo musze jakis fotek tu wkleic:) bo mi sie wydaje, ze moj brzuch jakis taki sam caly czas jest:) ale i tak spooory 8)

reklama
hej dziewczynki!! Śniłyście mi się wszystkie dziś :) - że było spotkanie dziewczyn z forum w Krakowie w knajpie i że wszytskie przyszłyśmy takie brzuchatki i się bawiłyśmy świetnie!!! Oj ta ciąża, hihihi.
A propos brzuszków. Wesolutka - śliczny brzuszek - taki okrąglutki, maxin78 i anita28 całkeim spore te wasze brzuchole - a jakie rozkoszne. Helunia fajowy szpiczasty brzusio. Wyglądacie kwitnąco i bardzo kobieco.
A mi starsznie ostatnio brzuch urósł!!! Po prostu mam przyjklejoną piłkę. A tak "płakałam", ze mam mały brzuch i wyglądam na tłuściocha a nie na ciążę - to patrzcie teraz. Po prostu szok i to tak przez killka ostatnich dni - w pracy są w szoku!!!

Wyglądam jakbym miała zaraz rodzić!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry