Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale ludzie to i tak nie wierzą że to już 7 miesiąc. Dziś pani w kolejce przepuszczałam (miała tylko 1 rzecz więc co mi tam szkodzi) a ona nie chciała bo mówi że ja mam dzidziusia
Druga się pyta który i jak powiedziałam to obie normalnie wpadły w szok.miki coś czuję że teraz moje przybieranie nabierze tempa. Od początku 7 kg ale z 3kg to w ostatnim miesiącuAle ludzie to i tak nie wierzą że to już 7 miesiąc. Dziś pani w kolejce przepuszczałam (miała tylko 1 rzecz więc co mi tam szkodzi) a ona nie chciała bo mówi że ja mam dzidziusia
Druga się pyta który i jak powiedziałam to obie normalnie wpadły w szok.

Ja też teraz znacznie szybciej przybieram na wadze...
A mi teściowa powiedziała na początku czerwca jak przyjechałam: Ty na pewno w 6 miesiącu jesteś? Może w 3 a sobie pomyliłaś![]()
Ja też teraz znacznie szybciej przybieram na wadze...
A mi teściowa powiedziała na początku czerwca jak przyjechałam: Ty na pewno w 6 miesiącu jesteś? Może w 3 a sobie pomyliłaś![]()