• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
miki coś czuję że teraz moje przybieranie nabierze tempa. Od początku 7 kg ale z 3kg to w ostatnim miesiącu :-D Ale ludzie to i tak nie wierzą że to już 7 miesiąc. Dziś pani w kolejce przepuszczałam (miała tylko 1 rzecz więc co mi tam szkodzi) a ona nie chciała bo mówi że ja mam dzidziusia :-D Druga się pyta który i jak powiedziałam to obie normalnie wpadły w szok.

miki coś czuję że teraz moje przybieranie nabierze tempa. Od początku 7 kg ale z 3kg to w ostatnim miesiącu :-D Ale ludzie to i tak nie wierzą że to już 7 miesiąc. Dziś pani w kolejce przepuszczałam (miała tylko 1 rzecz więc co mi tam szkodzi) a ona nie chciała bo mówi że ja mam dzidziusia :-D Druga się pyta który i jak powiedziałam to obie normalnie wpadły w szok.

Ja też teraz znacznie szybciej przybieram na wadze...
A mi teściowa powiedziała na początku czerwca jak przyjechałam: Ty na pewno w 6 miesiącu jesteś? Może w 3 a sobie pomyliłaś :rofl2:

Ja na ostatniej wizycie miałam już 8,5 kg na plusie, ale od tyg zauważyłam,że waga stoi w miejscu, choć brzuszek rośnie. mały pewnei czerpie z zapasów;). Ale tez fakt jest taki,że staram się nie dojadać między posiłkami ( bo wtedy to już na brzuch z bólu nie wyrabiałam), a jak już mam na coś ochotę to zajadam się chrupkami;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry