• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
Ola, jaki malutki!!, ja taki miałam w 16 tygodniu....:-D

Olu wow naprawde masz mały brzuszek :-D

ola wyglądasz jakbyś się najadła..mało widać,a pewnie jak masz coś szerszego to w ogóle..
:-) Mój tata to się śmieje bo ostatnio był u fryzjera u naszej znajomej i ona mu się pyta (sama termin za miesiąc) jak mój brzuch czy urósł, a tata, że wyglądam jakbym się klusek najadła, wodą popiła i mnie wzdęło:-) A dzisiaj byłam w pracy to tak na mnie popatrzyły dziewczyny i się pytają czy ja na pewno z terminem wrześniowym jestem?? a Dyrektor to stwierdził, że on sam wygląda dorodniej w brzuchu niż ja - z grzeczności nie przyznawałam mu racji:-D

bo pewnie ci bardziej w tyły weszło niż w brzuszek co? ;-)

no właśnie obawiałam się tego, że mi pójdzie w tyłek, biodra, uda - ale wcale tak nie jest - wchodzę w rzeczy sprzed ciąży - czy spodenki, spódniczki, byle z nie odznaczoną jakoś wyraźnie talią i nie zapinane na zamek, bo wtedy są braki w matriale:-D Największy przyrost to piersi i wszyscy to zauważają:-D

Ola 2kg:szok: a ile wazylas przed ciaza i teraz? Najwazniejsze ze dzidzia w porządku sie rozwija, ale faktycznie jestes ewenementem. Nic tylko sie cieszyć;-)

Teraz ważę 63 kg..zaczynałam z wyższego pułapu - teraz się śmieję, że ja przed ciążą tyłam, a teraz gubię, bo naprawdę kilka m-cy przed ciążą nie mogłam zgubić ani grama, a mogłam nie jeść 5 dni np..:) Schudłam na początku ciąży przez wymioty, potem odrobiłam 4 kg i teraz z tych 4 schudłam 2 kg...Także może Malutka z moich odłożonych zapasów ciągnie i dlatego ze mnie zbiera nadmiar, a ja teoretycznie gubię..Zobaczymy za 2 tygodnie na wizycie z usg jak tam Mała się miewa, ale kopie i boksuje że czasami mam "serdecznie dosyć":-), a jak jest cisza to zaraz sobie wkręcam niewiadomo co..Kartę ciąży to sobie chyba w ramkę oprawię i po wszystkim zawieszę nad lodówką, że w ciąży mogłam nie przytyć mega dużo, to teraz przestroga:-) Chyba, że nadrobię kg w tych dwóch ostatnich miesiącach...

Ola nie martw sie nie przytyjesz dużo przez 2 miesiące:-) 2kg na + wow pozazdrościć, ja mam już +11:zawstydzona/y: Super bo nie będziesz musiała po porodzie robić nic, bo jak wyjdziesz ze szpitala to jako laska mamuśka a nie ciągła brzuchatka:-)
Nie wiem dziewczyny czy oglądałyście kiedyś program "ciąża z zaskoczenia" na TLC? tam kobiety trafiały na porodówke nie wiedząc, że są w ciaży a rodziły właśnie, płaskie brzuchy, zero kilogramów i dolegliwości, to jest możliwe. A jak dzieciątko rozwija się prawidłowo to tylko się cieszyć z figurki laseczki:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry