• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

A oto i mój bębulek ;-). Rośnie w oczach :tak:

LGIM0418.jpg

reklama
Kobietki a jak wasze kilogramy i obwody brzuszka??
u mnie już 6kg na plusie i boję się myśleć co będzie dalej :wściekła/y:
a obwód już wielki tzn 99cm normalnie a jak się wypnę to 104 cm:szok:
Mój mąż ciągle powtarza że dzidziuś chyba będzie duży:-)

ellancz śliczna piłeczka:-) Chudzinka jesteś :tak:

Ostatnia edycja:
Kobietki a jak wasze kilogramy i obwody brzuszka??
u mnie już 6kg na plusie i boję się myśleć co będzie dalej :wściekła/y:
a obwód już wielki tzn 99cm normalnie a jak się wypnę to 104 cm:szok:
Mój mąż ciągle powtarza że dzidziuś chyba będzie duży:-)
U mnie 8 kilo na plusie do tej pory i na szczescie brakuje mi jeszcze troche do magicznej liczby 70 :szok: Nie moge jakos sie z tym oswoic ze moglabym tyle wazyc ale jesli bym sie na 12kg do konca ciazy zatrzymala to uda mi sie zatrzymac przez 70tka :-)
Obwod w pepku 97. Jak mnie wczoraj ginka zobaczyla po miesiacu to sama od razu powiedziala...oooo ale pani "urosla" hehe

u mnie 4 na plusie, w szokujestem, bo myślałam że więcej będzie przy takiej ilości jedzenia i lodów.
a w pępku 90 cm więc ponad 10 urosłam.

Bluetooth ja z 70 zaczynałam więc każde wejście na wagę to wielki koszmar .
Nigdy do chudzinek nie należałam, mam 168 cm wzrostu i tylko to mnie ratuje przed wielkim zawałem

Bluetooth ja z 70 zaczynałam więc każde wejście na wagę to wielki koszmar .
Nigdy do chudzinek nie należałam, mam 168 cm wzrostu i tylko to mnie ratuje przed wielkim zawałem

Ja mam 165 i zawsze bylam chudzina.Jeszcze rok temu wazylam 50 kg ale potem jakos zaczelo powoli przybywac ( no coz wiek robi swoje :-( ) a jak dowiedzialam sie ze jestem w ciazy to juz zupelnie mi waga poleciala, jak widac zreszta.Najtrudniej mi zaakceptowac ze niektore rzeczy to nawet w rozmiarze 42 musze kupowac ( np. kostium kapielowy). Glownie ze wzgledu na cycki ale tez i na tylek :baffled: Modle sie tylko zebym po porodzie wrocila przynajmniej do tego co wazylam rok temu, ehhh

Ellancz zgrabniutki brzuszek
U nas w brzuszku 79cm - niestety nie zmierzyłam się przed ciążą i nie wiem ile przybyło, za to wiem że w talii 5cm więcej jest. A waga 4kg na plusie. I mam takie pobożne życzenie żeby dalej bez wielkich rewelacji było, w takim tempie mniej więcej jak teraz, żeby do końca w 10kg na plusie się zmieścić ;-)

A ja póki co to nie wiem, czy coś przybrałam - bo wg mojej domowej wagi przybrałam 1 kg od początku ciąży...ale ona nie bardzo jest rzeczywista, bo niby przed każdą wizytą się ważyłam, było na plusie, a na wizycie okazywało się, że waga stoi w miejscu...więc połowa ciąży za nami i nawet jakby był ten kilogram to jeszcze nie jest tak źle!:)
Ellancz - brzusio ładny okrąglutki...a Ty chudzinka jesteś..
Bluetooth - ja już od długiego czasu muszę nosić rozmiar 42 ui to właśnie ze względu na cycki, bo w mniejsze rozmiary się po prostu nie mieściłam w biuście, a na reszcie ciała wisiało jak na wieszaku...
a ile mi cm przybyło to nie wiem bo jakośjeszcze nie wpadłam na mierzenie się :-)

reklama
Te dziewczynki które sporo schudły przez wymioty i inne dolegliwości to też już mają plus bo skoro schudły 5 kg a teraz ważą tyle ile przed wymiotami to i tycie chyba jest. A może się mylę :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry