• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

Mój bebzolek jakoś w ostatnich dniach się powiększył, przynajmniej tak mi się wydaje. Ale jest taaaaki ładny i tak fajnie jest jak rośnie :-) Tak się ostatnio zastanawiałam która z nas urodzi pierwsza, pewnie jeszcze ze trzy miesiące i zaczną się porody wrześniówek :-)

reklama
nalka ja też sie ostatnio zastanawiałam która pierwsza się wypakuje...pewnie od sierpnia się zacznie...
ellancz ja się też zastanawiam gdzie te dziewczyny wklejajace fotki, wyglądajace szczupło ważą po 65kg..kurcze jak mam 176cm i jak waże 63 to już sie źle czuję..i wydaje mi sie, ze jestem okrągła- a nigdy nie była chuda, moim zdaniem normalna- mając 61 kg jest ok, pewnie że lepiej mniej, ale jakoś już mi coraz gorzej zejść ponizej 60-tki....a mając sto sześćdziesiat parę cm i 65kg..:szok:

Bluetooth - jesteśmy w tym samym dniu ciąży ;-)
z wagą - łeb w łeb...
Zobaczymy czy rodzić będziemy w tym samym dniu - ale byłby numer ;-)
Niezle by bylo ewelinak :-D Tym bardziej ze obydwie czekamy na dziewczynki :-)
Przynajmniej mam dzieki Tobie porownanie, czy bardzo odbiegam od normy, bo wyglada z opisu na to, ze jestesmy podobnej postury i w podobnym wieku. Jedyna roznica to to, ze Ty masz juz trojke chlopakow a dla mnie to pierwsza dzidzia :-)
nanusia Ja tez swoj nadmiar kilogramow przyjmuje z pokora ;-) Dobrze ze moj M tez :-D
A najsmieszniejsze jest to, ze oprocz lodow i to owcowych w ogole nie ciagnie mnie do slodyczy. Nic a nic :tak: Tony batonikow i czekolady leza przede mna i patrze na nie codziennie i nic. Nawet na badanie we wtorek ledwo wepchnelam w siebie polowe batonika, bo juz mi za slodko bylo :-) A za to wcinam mnostwo owocow wiec nie wiem skad sie ta waga tak podnosi :-D

Według mojej wagi to przytyłam 1,2kg. Tylko ja to zaczynałam od 66,7 kg przy wzroście 165 cm. Jakoś u mnie nie było widać tych kg - tylko na brzuszku. Przed tyciem to schudłam bo na początku ciąży straciłam apetyt. Z tą wagą i wyglądem to naprawdę jest różnie - dużo zależy od budowy kości, sylwetki.

mierzyłam dzisiaj mój brzuś i ma na wysokości pępka 106 cm...przytyło mi się 6 kg i tak bym chciała nie przytyć do końca więcej niż 12 kg...może się uda...

To jak zwykle co 2 tygodnie zamieszczam swój bębenek. To 23tc. Brzuszek jest już twardawy i przyznaję, że czasami jest lekkim balastem.:tak: 1.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry