• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

Ja ostatnio mierzyłąm się w brzuchu, ale nie pemiętam ile było..dziewięćdziesiąt ileś..
ellancz ładny brzuszek, zgrabniutki..

Ja 6 kg na plusie i na razie stoi- od tyg i niech postoi jeszcze trochę:-)

reklama
Te dziewczynki które sporo schudły przez wymioty i inne dolegliwości to też już mają plus bo skoro schudły 5 kg a teraz ważą tyle ile przed wymiotami to i tycie chyba jest. A może się mylę :zawstydzona/y:

Wydaje mi się, że nie można prównywać np. 5 kg na plusie tej, która nie wymiotowała wogóle i tej która przez wymioty schudła np. 5 kg. Ta druga wracała do normalnej wagi więc tu te kg trzeba by liczyć jednak inaczej.

Ja nie wymiotowałam w I trymestrze w ogóle, a pierwszy raz w IV miesiącu i tak teraz mi się zdarzy raz na tydzień/2 tygodnie. Czy wy też czasem jeszcze wymiotujecie, czy już przeszło na dobre?

Ja zaczelam ciaze od 64,5 kg ... potem waga spadala ale ostatnio w miesiac przytylam 4g wiec mam w sumie 68kg :D wygladam jak mala slonica a to dopiero 23 tydzien ... :D

Ja startowałam z wagą 63kg. Na ostatniej wizycie 3 tyg temu miałam 66,5kg. A na mojej wadzę dziś już było ponad 68, więc jakieś 5 kg na plusie. No cóż tak to już jest w ciąży. Nadmiar kilogramów przyjmę z pokorą;)

Bluetooth - jesteśmy w tym samym dniu ciąży ;-)
z wagą - łeb w łeb...
Zobaczymy czy rodzić będziemy w tym samym dniu - ale byłby numer ;-)

reklama
Dzięki dziewczyny, ja 5 kilo do przodu i coraz bardziej boję się teraz wchodzenia na wagę :zawstydzona/y:. Folguję sobie z jedzonkiem aż strach i ostatnio jakoś na słodycze mnie wzięło... Chociaż i ogórki małosolne mile widziane :-D

Ja zaczelam ciaze od 64,5 kg ... potem waga spadala ale ostatnio w miesiac przytylam 4g wiec mam w sumie 68kg :D wygladam jak mala slonica a to dopiero 23 tydzien ... :D
Mononoke ani trochę ci nie wierzę :no:. Pamiętam twoje zdjęcie i twoją zgrabną proporcjonalną figurkę :tak:, nie mogłam się nadziwić, że piszesz o 65 kilogramach, czego po tobie w ogóle nie było widać :tak:. Dawaj zdjęcia to ocenimy tę niby "słonicę" :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry