bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
Ostatnio czytałam na jednym z forów, że dziewczyna przytyła 40 kg w ciąży(nie wiem jak to możliwe)a potem w ciągu 5 miesięcy nie było już ani śladu po tych kilogramach. Kurcze ale jak tu chodzić, chyba nie chodziła![]()
to juz poprostu jest kalectwo i jaki szok dla organizmu.
Ja w ciągu pierwszych 3 miesięcy schudłam przez wymioty 6 kg - do teraz "odrobiłam" z tych 6 niecałe 2 kg na plus - ale wiem, że to więcej spowodowane jest moimi problemami (czyt. zaparcia) lekarka też stwierdziła, że jakbym się wypróżniła to pewnie niewiele na plus by było heh - ale nie powiedziała nic złego - po prostu stwierdziła, że tak mam, a dziecko rozwija się prawidłowo..Brzuch rośnie, dziecko też rośnie a to najważniejsze...Moja siostra w całej ciąży też przytyła zaledwie 6 kg i jak urodziła Jaśka to wierzcie, lub nie, ale jak pojechaliśmy do nich do szpitala to po niej w ogóle nie było widać, że w ciąży była..zrobiła się taka sama chudzina jak przed ciążą bo nie miała nadmiaru kg - tyle co wagę Małego, wody płodowe, łożysko...też by mi się tak marzyło![]()
U nas jdna wrześniówka miała 2 kg na minusie jak urodziła wiec u Twojej siostry na pewno nic nie było widac.
A to ja na wczorajszym konercie Shakiry
A co to tak mało ludzi ? jak koncert ? podobało Ci się ? ale brzuszek to ledwo widać
Ostatnio edytowane przez moderatora: