reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

Mononoke myślę że masz brzuszek mniejszy ode mnie więc i obwód nie byłby przerażający :happy2:
Az sprawdzilam obwod w pepku z tego wszystkiego :> Ale teraz widze, ze to nie byl dobry pomysl :/
Obwód mój- 104cm :D obwód mojego męża - 100cm :D a waży 30kg wiecej niz ja :D
U nas w kilogramach - 70:D

A brzuszek na dzien dzisiejszy (26t 0d) wyglada tak:

DSC00053.jpg

reklama
Dziewczyny wy mi slodzicie a ja mam 70kg na wadze i sie czuje jak slon :D nie wspominajac juz o wycieczkach po schodach w szkole... w gore i w dol, w gore i w dol... dobrze ze zostal mi tylko tydzien pracy bo musieliby mnie na to drugie pietro wynosic :D Na szczescie wszystkie kilogramy w dalszym ciagu ida tylko i wylacznie w brzuszek, mam nawet wrazenie ze nogi i tylek mam jakby mniejsze :D
No, pozostale dziewczynki, prosimy o foty :D

witam równiez w klubie magicznej 70 tki! niestety też mi strzeliła, ale od poczatku ciazy mam jakieś 6-7 kg na plusie. Biodra pelniejsze na pewno ale brzuszek dość pokaźny choć zgrabny :)) nosze go dumnie, ale kg juz mnie przerażają co będzie potem... jak wrócić do wagi sprzed ciązy i nie być słonicą...!? pewnie samo się to nie zrobi... ehhh taki to już kobiecy los! ale co tam Dzieciątko najważniejsze! niech zdrowo rośnie i ładnie przybiera.
:-D

reklama
Bebzonik juz taka u mnie fizjonomia ze brzuszek nie zaduzy ale powiem Ci co ciąża to jest wiekszy na takim samym etapie.W pierwszej ciąży chodziłam zimowa pora i wiekszośc ludzi nie wiedziala wogóle że jestem w ciąży haha.Teraz jak porównuje to mam spory i ciesze się że go widac :-D choc zdjęcie nie oddaje 100% rzeczywistości a i piersi mam spore to tez tak troszkę umniejsz wielkości brzuszka.

Do góry