reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
Dzieki Dziewczyny:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Na ostatnim usg lekarz mówił że młody bardzo nisko jest. Co oczywiście doskonale czułam, dopiero teraz sie troche podniósł. W związku więc z moim małym brzuchem, a rosnącym ciągle doopskiem podejrzewam że właśnie tam się ulokował;-):rofl2:

Misiako a tak z ciekawości czy ty przed ciąża uprawiałas jakis sport czy ćwiczylas cos w stylu fitness?Bo może masz mocne mięśnie brzucha i stad taki mały brzuszek ;-)

A co do odczuc w brzuszku : macie też cos takiego, że nagle brzuch sie napina w jednym miejscu i po chwili w tym miejscu jest widoczna wypukłośc? Pewnie to smyk się przemieszcza, ale czasem ta "kulka" na brzuchu jest tak mocno wypukła ze brzuch ma przekomiczny kształt :-D i zawsze zastanawiam się czy to akurat wystaje główka czy pupka:-) jak go tam pogłaszcze to ucieka gdzie indziej:eek:

BabyLola ja tak mam, przed chwila truskawki obieralam i czuje jak mi sie brzuch tak napina pecznieje i z jednej strony uwypukla, czasem to takie uczucie, ze mysle ze zaraz sie posiusiam :) Ale chwile pozniej juz przemieszcza sie maluch. Wogole zaczyna chyba uciskac mi na przepone bo czesto jak mi sie tak uwypukla to do tego zaczynam miec dusznosci. Ale to podobno normalne.

reklama
Do góry