• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
Sylwia8708- chodziło mi niestety o 90 kg:-)w obwodzie brzucha to mam pow.106 cm,ale pocieszam się,że ciąża nie trwa przecież w nieskończoność i za jakieś 3 miesiące waga poleci w odwrotnym kierunku...a póki co,no przecież nie będę się głodzić...

Martela ja zaczynałam z 70(168cm) i szczupła to ja nigdy nie byłam, ja jak na razie 7,5kg. A Ty z jaką wagą zaczynałaś?? Ze zdjęć pamiętam że szczupła jesteś :-)

mononoke fajny brzuchol, podobny do mojego..waga też podobna..ja jeszcze się mieszczę w 69kg..ale juz pewnie niedługo..bo to z dnia na dzień moze sie zmienic:tak: iw idzę, ze też Ci pępek zaczyna wyłazić..witaj w klubie...
misiako to w brzuchu masz malutko...no niestety żeby te ciastka szły tylko w brzuch..a one cholercia schodzą nizej...a doopska nawet nie mierzyłam..bo az się boje..
magda super pomysł ze sznurówką...ale ja chyba takich długich nie mam;-)

A ja zaczynałam ciąże z wagą 49 kg. teraz mam- UWAGA!!!! : 62!!!!!!!! więc przybyło ile? 13kg? :-) i chyba nie musze mowic jak sie czuje z takim przyrostem wagi.... na szczescie nie zauwazyłam jeszcze zadnych rozstępów.
magda: JA przy mierzeniu obwodu brzuszka mialam pod ręką żelazko, wiec owinęłam sie kablem, zaznaczylam a potem odmierzałam miarą męża :-D

magda: JA przy mierzeniu obwodu brzuszka mialam pod ręką żelazko, wiec owinęłam sie kablem, zaznaczylam a potem odmierzałam miarą męża :-D
No to mnie przebiłas z pomysłem hehhehe.A sznurówkę miałam taka o długości 120 cm więc nie wiem czy do końca ciąży mi starczy:-D
A z rozstepy bywaja podstępne i pojawic sie moga na krótko przed porodem.I mnie dobija fakt że nie mamy zadnego na to wpływu.Mnie zmasakrowały skóre przy pierwszej ciązy.Bylam szczuplutka i pod czas ciązy szybko przybierałam na wadze i moja skóra nie dawala rady :-( ale juz się z tym pogodziłam choc wiadomo że musze je maskowac jak chce wyjść na plażę:eek:

Sliczne brzuszki macie dziewczyny!
Ja sie wlasnie zmierzylam i mam 101cm , przybylo mi od ostatniego tygodnia 4cm:szok: nie staje na razie na wage bo po sniadaniu jestem i sie stresowac nie bede. Moze jutro sprawdze czy mi cos przybylo czy nie. Mam nadzieje tylko ze jeszcze nie dobilam do 70tki :baffled:

Ostatnia edycja:
A to my:-)

Widzę, że kilogramy przybywaja coraz szybciej. Ja zMajcią prawie wogóle zdjęć w ciąży nie mam i nie mierzyłam sie zbyt często. Na koniec skończyłam z wagą 69kg. Teraz to niestety pobożne życzenia:dry:
Ale brzuch mam faktycznie nieduży. Taka chyba moja uroda, bo w poprzedniej miałam jeszcze mniejszy.

Ania ja w biodrach w życiu tyle nie miałam ale mąż zadowolony;-):evil:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry