reklama

Bydgoskie ciężarówki 2010/2011

a nawet bardzo bliska bo w poniedziałek mam termin :-)
ciekawe czy do tego czasu coś się ruszy... a jak nie to muszę dzwonić do gina bo kończy mi się zwolnienie

reklama
Bianna a mój synek to Antoś :-)

Aniucha2124 Wyżyny mają tu dużą reprezentację :-) osobiście mieszkam koło kładki, ale za tydzień wracam już do pracy, więc będę w późniejszych godzinach spacerować :-)

Fajnie ze jest kilka mamuś z mojej okolicy, ja mieszkam przy rynku na Modrakowej:-)
Juz sie nie mogę doczekać wspólnych spacerków:-)

Teraz jakieś choróbsko mnie złapało, chyba grypa od wczoraj temperatura 39-38, dzisiaj trochę spadła, mój mąż wszystko przy małym robi, a ja zamknięta w drugim pokoju jak w izolatce żeby tylko maluszka nie zarazić.
Jutro z rana do lekarza pędzę, niech zapisuje nawet antybiotyk, byle tylko przeszło.

Dziewczyny z Bydgoszczy zapraszam Was na nową stronę dla obecnych i przyszłych mam z kujawsko-pomorskiego obejmuje m.in. Bydgoszcz, Toruń, Brodnicę Włocławek www.mamywsieci.pl . Na stronie znajdziesz ważne informacje i adresy i będziesz mogła podzielić się z innymi ciężarówkami z regionu swoimi uwagami. Zapraszam!

Cześć Dziewczyny
Wreszcie chwilka wolna, mały śpi....
Ja juz wyzdrowiałam, myslałam ze pogoda bedzie, zapowiadali ocieplenie, a tutaj wiatrzysko.... Chyba na te spacerki wybierzemy sie dopiero w marcu.

AgnieszkaJ
- dziękuje za zaproszenie, na pewno skorzystam:-) tylko niech ta pogoda wreszcie się poprawi, chociaż trochę słonka, zaraz jest inaczej...

15.02 idziemy z małym na pierwsze szczepienie, powinnismy isc 10.02, ale niestety dzwoniac o 10 rano do rejestracji juz nie było miejsc, i jak tu sie nie denerwowac...

Miłego Dnia Dziewczyny:-)

Aniucha - co do szczepienia to się nie martw. Lekarz mówił, że spokojnie można je robić i w 6 i w 8 tygodniu, a nawet im później tym lepiej dla dziecka.

Na spacerki też nie wychodzę, paskudne wiatrzysko i nie chcę małej na taką pogodę wystawiać. Temperatura nawet nawet, ale ten wiatr..... Brrrr...

Aniucha - co do szczepienia to się nie martw. Lekarz mówił, że spokojnie można je robić i w 6 i w 8 tygodniu, a nawet im później tym lepiej dla dziecka.

Na spacerki też nie wychodzę, paskudne wiatrzysko i nie chcę małej na taką pogodę wystawiać. Temperatura nawet nawet, ale ten wiatr..... Brrrr...

ta pogoda faktycznie była paskudna - nawet przez moment "balkonowanie" zawiesiliśmy, ale dziś wykorzystaliśmy kilka słonecznych chwil i poszlismy na pierwszy konkretny spacer

Ostatnio zaktualizowane1.jpg

a w temacie spacerów - sa tu jakies mamy z Górzyskowa albo Błonia chetne do spcerowania- oczywiście w te bezwietrzne dni;)

Ostatnia edycja:
reklama
witam się po kilkudniowej nieobecności. w tym czasie na świecie pojawiła się moja córeczka :-) i jak narazie poza przedłużonym pobytem w szpitalu z powodu żółtaczki mamy się dobrze.

Vikiigus - widzę że spacerek po stawach się udał :-) fajnie masz, że możesz spacerować sobie w tak fajnej okolicy przy castoramie bo wiosną i latem jest tam naprawdę ślicznie. Myślę, że jak pogoda się poprawi i będziemy jeździć w odwiedziny do babci to też będziemy tam chodzić. Może nawet spotkamy się kiedyś na spacerku :-)

A powiedz mi kochana po jakim czasie zaczęłaś werandowanie i po ile czasu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry