• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Również polecam JERMIRA - świetna restauracja, fajna jest także restauracja MALIBU (Fordon).
10 dni temu byłam w SŁONECZNEJ, ale na zabawie karnawałowej - też było fajnie, dobre jedzonko (imprezka była od godz.20 do godz.4 i płaciliśmy 60 zł/os.)
FotoIza...dzięki, mam nadzieję, że nie zostaniemy tam dłużej niż dwa dni i na spotkanko przyjdziemy :-)

reklama
sali - a słoneczna to chyba spółdzielnia gastronomiczna , czyz nie? ja w sumie znam stamtąd p. Wiesię - nie wiem czy ona tylko od zakupów, ale zadzwonie jutro do niej - chyba , że mówimy o tej samej osobie...a jesli chodzi o termin- to po prostu jeszce nie ustalone na 100% - bo ja chce 7, ale mamuśka moja nalega na 16...zobaczymy po prostu- jescze trochę czasu...

sali04, sorrki ale nawet suka potrafi się lepiej zachować, nawet nie skomentuje tego, co mój mąż powiedział (ogólnie w ogóle nie przeklina). Mam nadzieje, że odbiorą jej Szymka i trafi do kochającej rodziny. To przykre, że takie kretynki żyją na tym świecie, osobiście bym taką zlikwidowała

Ehhh mam dreszcze cały czas;((
Vikiigus ja znam le[piej ta Pania z Gajowej(moja dobra koleżanka ja blisko zna)a słoneczna jak to ta na Wyżynach to moja ciocia zna ta właścicielke ja tam byłam tylko na stypie u męża cioci.

Znęcanie się nad dzieckiem - nagranie - Wykop.pl

MASAKRA AZ SRACZKĘ DOSTAŁAM;(
POD SPODEM KOMENTARZ OJCA....ZABIŁABYM SUKĘ.SORRY ZA KOMENTARZ ALE NIC INNEGO DO GŁOWY MI IE PRZYCHODZI;/;/;((((((

Jutro sie dowiem co i jak ,a co to znaczy 16albo 17?jeszcze nie wiesz?czy obojętne?

zobaczyłam (posłuchalam) tylko pierwsze dwie minuty i sie poryczalam......nie moge tego dalej słuchac.

I zagadzam się z Tobą też bym suke zabiła...no co za ***********....mam nadzieje,że jej się do dupy dobiorą i to konkretnie...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Posłuchałam urywkami i jestem w szoku! Z drugiej strony zastanawia mnie co to za ojciec, zamiast zabrać dziecko to tylko sobie nagrywa, szczerze nie wiem co o tym ojcu myśleć :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry